Ζώδια

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17/09/18)

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17/09/18)
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Δεν έχετε χρόνο, για ερωτικά λάθη! Οι καταστάσεις στο παρελθόν σας, σας έχουν κάνει να είστε πολύ προσεχτικοί σε όποιον σας πλησιάζει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Ταύρος

Η καθημερινότητα σας, τείνει να αλλάξει καθώς αυτός ο νέος έρωτας που έχει μπει στην καρδιά σας, σας κάνει και τα βλέπετε όλα υπέροχα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Δίδυμοι

Πρέπει να δείτε την αλήθεια πια. Το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, δεν θέλει αυτό που ζείτε… τόσο όσο το θέλετε εσείς. Εξού και οι εν λόγω προστριβές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν είναι και το πιο δυνατό σας χαρτί. Σίγουρα αγαπάτε, αλλά θα πρέπει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας το τι μέλει γενέσθαι.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Έχετε πει τα πάντα στον νέο σας σύντροφο για τα θέλω και τις προθέσεις σας. Τώρα έχει σειρά ο ίδιος… για να σας πει τι ζητά από εσάς.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Σε σχέση που δεν υπάρχει ερωτική διάθεση ή σχετικές δράσεις, μάλλον θα πρέπει άμεσα να αποχωρήσετε, καθώς τείνετε να γίνεται φίλοι!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός

Αντιλαμβάνεστε ότι το άτομο που θέλετε, ακόμη δεν ανταποκρίνεται στα σχόλια και τα ερωτικά σας πειράγματα. Μπορεί να μην θέλει κάτι περισσότερο τελικά!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Σκορπιός

Η μονιμότητα δεν θα έρθει μέσα σε μια σχέση, μόνο με την υποσχέσεις αλλά μέσα από τα έργα και τις προσφορές και από τις δύο πλευρές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Δεν πρέπει να σας νοιάζουν ούτε στο ελάχιστο τα σχόλια και οι εριστικές διαθέσεις, από την μεριά των φίλων σας. Μάλλον πρέπει να ασχοληθείτε με την δική σας ζωή.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Ένας πρώην, θα εμφανιστεί στον δρόμο σας και θα απαιτήσει και πάλι την προσοχή σας. Εσείς όμως ακόμη δεν έχετε ξεχάσει, για ποιον λόγο χωρίσατε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Δεν έχει έρθει ακόμη το τέλος στην ζωή σας την ερωτική. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν επικοινωνίες που θα φέρουν την επανένωση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Έχετε ξεφύγει από τις σκέψεις του παρελθόντος. Τώρα και ανάμεσα σε νέες προσωπικότητα, εσείς θα ξαναφτιάξετε την ζωή σας την αισθηματική.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments