Ζώδια

Ταρώ: Οι τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (21/9/18)

Ταρώ: Οι τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (21/9/18)
Ταρώ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα.

ταρώ Κριός : Εφτά Κύπελλο Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Ο σύντροφος σας, θα πρέπει να δείξει την απόλυτη του κατανόηση τώρα που εσείς, έχετε πολλά και σημαντικά προβλήματα με την οικογενειακή και την οικονομική σας κατάσταση.

Ελεύθεροι : Μην πιέζετε την καρδιά σας, με το ζόρι να δεχτεί κάποιον πίσω, που δεν σας συμπεριφέρθηκε καλά στο παρελθόν. Αν του δώσετε την νέα ευκαιρία, σίγουρα θα το επαναλάβει.

ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Κρατήστε αυτά που θέλετε να πείτε και να συζητήσετε με το ταίρι σας, για τον νέο μήνα του Οκτωβρίου. Τότε όλες οι συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερες, και το αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο.

Ελεύθεροι : Έχετε ερωτική ζήτηση… και το ξέρετε. Πολλά τα νέα πρόσωπα που έχουν έρθει από τους κοινωνικούς – φιλικούς σας κύκλους, και που κάνουν ότι μπορούν για να σας έχουν κοντά τους.

ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε καταλάβει πολλές φορές, ότι το ταίρι σας, δεν σας λέει την πλήρη αλήθεια, εν σχέση με τα οικονομικά και τα λοιπά του οικογενειακά θέματα, μόνο και μόνο για να μην σας στεναχωρήσει.

Ελεύθεροι : Δεν χρειάζεστε πραγματικά αυτήν την εποχή, κάποιον νέο ερωτικό σύντροφο. Ίσως αργότερα… αλλά τώρα πρέπει να δώσετε όλη την προσοχή και την ενέργεια σας, σε εργασία – σπουδές και οικογένεια.

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν θα βρείτε άλλες δυσκολίες, στην κοινή σας πορεία με τον άνθρωπο σας. Για όλα υπάρχουν πλέον λύσεις, άρα πιθανόν και μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο, να περάσετε και σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Ελεύθεροι : Εσάς, σας έχει βάλει στον ερωτικό του μονόδρομο ένα πρόσωπο που ανήκει στους κοινωνικούς σας γνωστούς. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα δείτε και τις πράξεις του … που θα σας αφήσουν πραγματικά άφωνους.

ταρώ Λέων : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε ακόμη αν πρέπει να κάνετε κάτι που να ταρακουνήσει τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, ή απλά να αδιαφορήσετε. Τουλάχιστον πάρτε, μια άμεση απόφαση και κρατήστε την.

Ελεύθεροι : Έχετε περάσει υπερβολικά δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν σας, και τώρα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και προσεχτικοί … στις επόμενες σας αισθηματικές επιλογές.

ταρώ Παρθένος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Όλοι οι φίλοι σας, έχουν καταλάβει ότι η ερωτική σας ζωή έχει άπειρα προβλήματα. Πιθανόν και μέσα από κάποιες συζητήσεις, να ενεργοποιηθείτε και να βάλετε πλώρη για άμεσες λύσεις.

Ελεύθεροι : Δεν έχετε χρόνο, δεν είστε καθόλου διαθέσιμοι για νέα σχέση. Τις έχετε χορτάσει και το μόνο που έχει τώρα βαρύτητα μέσα στο μυαλό σας, είναι τα οικονομικά και η προσωπική σας ανάπτυξη.

ταρώ Ζυγός : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Έχετε σταματήσει να λέτε και να ζητάτε, από τον άνθρωπο σας, να ενεργοποιηθεί για αυτήν την σχέση. Δεν είστε εσείς τα παιδιά, που θα κυνηγήσετε και για κανέναν λόγο.

Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλά πρόσωπα, που κινούνται στο περιβάλλον σας, αλλά μόνο ένα σας έχει κάνει κλικ. Με τα αστρολογικά να είναι υπέρ όλων των ζωδίων του αέρα, εσείς θα μπείτε σε μια νέα σχέση.

ταρώ Σκορπιός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εάν θεωρείτε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ροή της αισθηματική σας ζωής, επιβάλλεται να το πείτε και να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα οι απαντήσεις του, θα σας ικανοποιήσουν.

Ελεύθεροι : Έχετε πολλά να κάνετε, αυτό και το επόμενο χρονικό διάστημα και μάλλον δεν θέλετε να ανοίξετε τις πόρτες, σε έναν νέο έρωτα σύντροφο, καθώς δεν θα έχετε τον χρόνο μετά, για να ασχοληθείτε μαζί του.

ταρώ Τοξότης : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Οι καταστάσεις οι εργασιακές και οι οικονομικές και σε εσάς και στον άνθρωπο σας, έχουν αρχίσει και σταθεροποιούνται, άρα εύκολα πλέον μπορείτε να βρείτε και τον δρόμο … προς μια δέσμευση επίσημη και φανερή.

Ελεύθεροι : Ξέρετε πολύ καλά, ότι ο πρώην σύντροφος σας, έχει θέματα ακόμη με την ζωή του, τα οικονομικά και τις δεσμεύσεις του, και δεν μπορεί να σας ξανα – πλησιάσει! Σίγουρα δεν θα τον περιμένετε …για πολύ!

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Όλο το τελευταίο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, θα είναι γεμάτο ανατροπές και εξελίξεις στην σχέση σας. Πολλά από τα παγιωμένα προβλήματα, θα λυθούν και τα μονοπάτια σας θα γίνουν πιο ερωτικά.

Ελεύθεροι : Υπάρχει κάποιο συναδελφικό πρόσωπο, που σας κοιτά ερωτικά και επίμονα αυτό το διάστημα. Εσείς ξέρετε ότι έχει ήδη κάποια δέσμευση, και ότι γενικότερα τα μάτια του είναι παιχνιδιάρικά, άρα προσοχή.

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Οκτωβρίου, είναι μόνο καλές για εσάς και την προσωπική σας ζωή – οικογένεια. Θα δείτε ότι και η διάθεση του συντρόφου σας, είναι επίσης καλή και οι προτάσεις … θα σας εκπλήξουν.

Ελεύθεροι : Παλεύετε να διώξετε από τον δρόμο σας, τα οικονομικά και τα πρακτικά προβλήματα – εμπόδια, που σας κρατούν μακριά από αυτόν που θέλετε. Πιθανόν και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες ,,να το καταφέρετε.

ταρώ Ιχθείς : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Η ζωή σας και η ζωή του ανθρώπου σας … σίγουρα καλυτερεύει. Με την διάθεση σας, να είναι πλέον στα ιδανικότερα σημεία, εσείς οι δύο μπορείτε να κάνετε και τα προσωπικά σας προγράμματα ακόμη και για οικογένεια.

Ελεύθεροι : Έχετε διώξει πολύ κόσμο, από τον κύκλο σας. Είτε αυτοί είναι φίλοι είτε επίδοξοι εραστές. Οι μέρες θα φέρουν ξεγνοιασιά και λιγότερο άγος. Επίσης, δώστε παραπάνω χρόνο σε οικογένεια και εργασιακές σας υποθέσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments