Τεχνολογία

Apple Watch Series 4: Το ρολόι της Apple ξεπερνάει κάθε προσδοκία

Apple Watch Series 4: Το ρολόι της Apple ξεπερνάει κάθε προσδοκία
Apple Watch Series 4: Είναι εξοπλίσμένο με τον 64bit dual core επεξεργαστή S4 της Apple, ενώ το digital crown διαθέτει για πρώτη φορά haptic feedback, ενώ η μπαταρία της συσκευής θα έχει αυτονομία μιας ημέρας.

Το Apple Watch Series 4 έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έτσι η Apple θα ενεργοποιήσει επιπρόσθετη μονάδα παραγωγής για να καλύψει τη ζήτηση.

Το χαρακτηριστικό που κάνει το νέο Apple Watch να ξεχωρίζει έχει να κάνει με την οθόνη του αφού διαθέτει 35% μεγαλύτερη οθόνη για το μοντέλο των 40mm και 32% μεγαλύτερη οθόνη για το μοντέλο των 44mm.

Είναι εξοπλίσμένο με τον 64bit dual core επεξεργαστή S4 της Apple, ενώ το digital crown διαθέτει για πρώτη φορά haptic feedback, ενώ η μπαταρία της συσκευής θα έχει αυτονομία μιας ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίσες από την εταιρεία Quanta Computer που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του Apple Watch Series 4, οι διαδικασίες συναρμολόγησης του νέου Apple Watch γίνονται με ταχύτατους ρυθμούς στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Changshu στην Κίνα, με την Apple να θεωρεί πως όσο γρήγορα και να είναι έτοιμα apple watch, δε φτάνουν για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση.

Για να μπορέσει να καλυφθεί η ζήτηση, η Apple έχει έρθει σε επαφή με την εταιρεία Compal Electronics, η οποία ήταν υπεύθυνη και για το Apple Watch Series 3, έτσι ώστε να συμβάλλει και αυτή στη συναρμολόγηση του Series 4.

Η Apple με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιήσει αυτή την επιπρόσθετη μονάδα παραγωγής έτσι ώστε να ξεκινήσει τις διαδικασίες το Νοέμβριο, με τους αναλυτές να εκτιμούν πως η Apple θα έχει διαθέσει περίπου 18.5 εκατομμύρια Apple Watch μέχρι το τέλος του 2018, με το μερίδιο αγοράς της να ξεπερνάει το 35% που κατέχει αυτή τη στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments