Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (11/11/18)

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (11/11/18)
Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων - Τι να περιμένετε σήμερα.

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (11/11/18).

Κριός

Θέλετε να γυρίσετε σε κάτι παλιές σας συνήθειες και μάλλον τώρα μόνο υπάρχουν και οι σχετικά καλές συνθήκες για να το πράξετε με επιτυχία.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Ταύρος

Το θέμα που υπάρχει μόνιμα με τον άνθρωπο σας, είναι το παρελθόν του, που αυθαίρετα έρχεται και φεύγει στην ζωή του. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Η επίδραση τελικά που είχαν τα νέα που έπεσαν στην αντίληψη σας, για τον άνθρωπο σας, ήταν μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη έχετε ερωτικά συναισθήματα για αυτόν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος

Ακούστε και την φωνή της λογική σας σε αυτή την σχέση που έχετε. Τα συναισθήματα είναι μόνο συμπλήρωμα τελικά των καταστάσεων που ζείτε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Κάποιος που έχει ερωτευτεί την έντονη σας προσωπικότητα, έχει πάρει την απόφαση, μέσα στον μήνα του Σκορπιού, να κάνει την κίνηση του.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος

Στον χώρο της εργασίας σας, υπάρχουν ερωτικά λόγια και δράσεις που σας έχουν αναστατώσει. Συνεχίστε αυτήν την υπόθεση όμως έξω από αυτόν τον χώρο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Ζυγός

Οι αλλαγές που έρχονται στον οικονομικό σας τομέα, θα είναι και αυτές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πάτε και την προσωπική σας σχέση, σε άλλο επίπεδο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Σκορπιός

Δεν έχετε βρει ακόμη το άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε μαζί σαν ενωμένο ζευγάρι. Ίσως προσεχώς κάτι από τα παλιά να σας αναζητήσει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Τοξότης

Αποφασίστε τι θα κάνετε με το παρελθόν σας καθώς μια νέα γνωριμία έχει ήδη ξεπροβάλλει στην ζωή σας και ζητά την καρδιά και το μυαλό σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Αιγόκερως

Η ζωή σας έχει γεμίσει από άτομα, που μάλλον δεν ταιριάζουν στην δική σας την φιλοσοφία και ανάγκες. Αυτό συμβαίνει και με την ερωτική σας σχέση στο τώρα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Υδροχόος

Δεν σας φταίει κανείς για τα λάθη που έχουν συντελεστεί στην ερωτική σας ζωή. Μόνο εσείς και τώρα που έχετε νέα φλερτ, μην τα ξανα – κάνετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ιχθείς

Έχετε φέρει στην σχέση σας μέσα πολύ κόσμο, που όμως μόνο πρόβλημα σας δημιουργεί και ίσως και να σας βλέπει ανταγωνιστικά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments