Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / «Κλάμα» στο Twitter με Τσίπρα, Μητσοτάκη, πρόεδρο του Εδεσσαϊκου και… Ογκουνσότο (pics)
«Κλάμα» στο Twitter με Τσίπρα, Μητσοτάκη, πρόεδρο του Εδεσσαϊκου και… Ογκουνσότο (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Πρόεδρος Εδεσσαϊκού ή αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού. Η αλήθεια είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ένα δίκιο. Ο Θωμάς Μάτσιος, εκείνος ο υπέροχος παράγοντας, ήταν αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Και τον είχε μάθει όλη η Ελλάδα γι’ αυτές εδώ τις δηλώσεις:

Τότε, το 2010, ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού είχε γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Οι ατάκες του έγιναν… μόδα και πολλοί τις χρησιμοποιούσαν στις παρέες τους για να γελάσουν. Οχτώ χρόνια μετά, έρχονται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να τον επαναφέρουν στην επικαιρότητα. Και να κάνουν ξανά… viral τον υπέροχο Θωμά Μάτσιο. Να τον μάθει και η υπόλοιπη Ελλάδα που δεν τον ήξερε.

Στο Twitter φυσικά επικράτησε… πανικός. Οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου άρχισαν το γλέντι για την κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη σχετικά με το αν ήταν πρόεδρος ή αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Και πρώτος απ’ όλους πήρε θέση ο ίδιος ο… πρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Αν δεν το πιστεύετε, δείτε το:

Ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα γνωστά του ελληνικά. Που δεν καταλαβαίνει κανείς. Και έδωσε τις απαντήσεις του. Πριν συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα ωραία και έξυπνα που γράφτηκαν στο Twitter, ας θυμηθούμε τι ειπώθηκε στη Βουλή.

Αυτά άκουσαν οι… δαιμόνιοι τουιτεράδες και ξεκίνησε το πανηγύρι. Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets για τη νέα κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη:

Ετικέτες: 
2018