Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/3/19).

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Υδροχόο που βρίσκεται η θεά της αγάπης, θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θα σας ευνοήσουν. Οι προθέσεις έχουν τεθεί, χάρη και στη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες πριν δύο ημέρες. Το φεγγάρι βρίσκεται πλέον στον Κριό, βάζοντας φωτιά σε αυτές τις προθέσεις. Αυτή η μέρα απαιτεί να πάρετε τον έλεγχο!

Η Σελήνη από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αναλάβετε δράση, μην βιάζεστε και πράξτε το σωστό! Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στις παρυφές των Ιχθύων, αλλά θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 28 Μαρτίου.

Τώρα καλείστε να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος για να καθαρίσει το μονοπάτι σας. Αποφασίστε σε τι θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία και από τι θα απελευθερωθείτε!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/3/19)

Η Παρασκευή θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα όχι μόνο λόγω της γιορτής της γυναίκας, αλλά και λόγω της μεγαλύτερης δυναμικής στην εξέλιξη διαφόρων γεγονότων και στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων.

Σήμερα προσπαθήστε να μην υποκύψετε σε συναισθήματα περιφρόνησης για τους άλλους, και σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε ανύποπτο χρόνο.

Μερικοί από εσάς θα έχουν μια δέσμευση που θα αφορά το πρόβλημα υγείας ενός συγγενή. Οι άνδρες θα χρειαστεί να επιλύσουν ένα οικιακό ή τεχνικό πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένου και κάποιου που σχετίζεται με το όχημα που οδηγούν. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χωριά.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (8/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση με γυναίκες από την οικογένειά σας ή από τον φιλικό σας κύκλο. Σε γενικές γραμμές, την Παρασκευή, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις, οι οποίες θα σχετίζονται κυρίως με γυναίκες.

Σήμερα, να περιμένετε μια συνάντηση ή συζήτηση, για να λάβετε σημαντική βοήθεια, συμβουλές ή υποστήριξη. Θα φανείτε τυχεροί σε μια απροσδόκητη συνάντηση ή γνωριμία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε μια έντονη και δυναμική μέρα. Θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις που θα πρέπει να ανεχτείτε. Θα έχετε μια συνάντηση με τους κοντινούς σας φίλους. Σήμερα θα χρειαστεί να πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σημερα Παρασκευή θα έχετε επείγουσες οικογενειακές ή επαγγελματικές δεσμεύσεις. Θα προσπαθήσετε να εκπληρώσετε τις περισσότερες από αυτές σήμερα, επειδή θα είναι σημαντικές. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε για θέματα της ερωτικής σας ζωής.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι γενικά μια καλή ημέρα για έρωτα και προσωπικές εμπειρίες. Σήμερα μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές, εκτός αν το απαιτούν οι περιστάσεις. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις,καθώς σήμερα δεν θα καταφέρετε να καταλήξετε σε συμφωνία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments