Πολιτική

Συζητιέται πολύ: Κατεβαίνει στις εκλογές ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Συζητιέται πολύ: Κατεβαίνει στις εκλογές ο Δημήτρης Διαμαντίδης
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και οι φήμες για υποψηφιότητά του στις εκλογές.

Όταν έπαιζε μπάσκετ δεν είχε… μάτια μόνο γι’ αυτό. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε αντίθεση με πολλούς άλλους εκατομμυριούχους αθλητές, διατηρούσε πάντα ζωηρό ενδιαφέρον για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχαμε δει στη Βουλή να παρακολουθεί συζητήσεις.

Λίγο καιρό πριν από τις Ευρωεκλογές, μάλιστα, οι φήμες ολοένα και αυξάνονται για υποψηφιότητα του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν φήμες πως ο Διαμαντίδης έχει δεχτεί κρούση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Διαμαντίδης κάνει τεράστιο “γκελ” όχι μόνο στους μπασκετόφιλους, αλλά σε όλους τους Έλληνες. Είναι ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό απ’ όλο τον κόσμο λόγω της πορείας του στο μπάσκετ όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτσι κι αλλιώς είναι γνωστός φαν του μπάσκετ. Μάλιστα, στα πρόσφατα γενέθλιά του, γιόρτασε παίζοντας μπάσκετ με φίλους του, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για το άθλημα. Και ένα τόσο “βαρύ” όνομα όσο του Διαμαντίδη σίγουρα θα αποτελούσε κέρδος για τη Νέα Δημοκρατία. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχουν φήμες για υποψηφιότητα του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε η πληροφορία πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να “κατεβάσει” στο δικό του ευρωψηφοδέλτιο τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Μοιραία δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να θελήσει η Νέα Δημοκρατία να κάνει… ρελάνς. Και απέναντι στη μεγάλη δόξα που ακούει στο όνομα Γιαννάκης, να “κατεβάσει” ένα αντίστοιχα “βαρύ” όνομα σαν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments