Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19).

ζώδια κριός .

Δεν υπάρχει κανένα κακό στο να στραφείς στα διδάγματα του ερωτικού σου παρελθόντος, για να βρεις λύσεις για κάποια θέματα της τρέχουσας σχέσης σου. Ευτυχώς, η σημερινή πανσέληνος, επηρεάζει τις δεσμεύσεις και προαναγγέλλει μια καινούργια σχέση ή ένα καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο με τον εραστή σου. Χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία για να δεχτείς ότι η σφυρηλάτηση μιας νέας ερωτικής σχέσης ή η έναρξη μιας νέας εποχής με την υπάρχουσα σχέση σου, απαιτεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση στα ερωτικά σου.

ζώδια ταύρος

Καθώς οι ρομαντικές φαντασιώσεις αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες, κάποιες απ’ αυτές, θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή και να γίνονται, πιο απτές.

Η πανσέληνος σ’ ενθαρρύνει να δράσεις, για να μετατρέψεις τις φαντασιώσεις σου, σε πραγματικότητα! Γιατί αυτό που περιμένει η καρδιά σου, δεν μπορεί πλέον να είναι πια μόνο ευσεβής πόθος.

Θέλεις με πάθος να τροφοδοτήσεις τις επιθυμίες σου, για ν’ ακολουθήσεις τα όνειρά σου! Δεν είναι εποχές για ημίμετρα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Αυτό είναι ένα διάστημα, που οι τυχόν ανασφάλειες που επηρεάζουν τη στάση σου απέναντι στην αγάπη και τις σχέσεις, μπορούν να αντιμετωπιστούν και να στραφούν προς όφελός σου. Με τη σωστή νοοτροπία, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Οι ρομαντικές συνθήκες, μπορεί να αλλάζουν με τρόπους που δεν ταιριάζουν αρκετά, σε συγκεκριμένα σχέδια! Αλλά η ανθεκτική καρδιά σου, μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτά, αν τα αγκαλιάσεις ειλικρινά.

ζώδια καρκίνος

Θα έχεις πολλά όνειρα σχετικά με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Ωστόσο, όσο θαυμάσιο κι αν είναι να μπορέσεις τα πραγματοποιήσεις, ας είσαι ρεαλίστρια, για το τι χρειάζεται και μπορεί να αντιμετωπίσει η καρδιά σου.

Ίσως να δεις παθιασμένες δυνατότητες που ο εραστής σου, δεν μπορεί να αντιληφθεί – ή να αρνηθεί – και είναι σημαντικό να μην επηρεαστείς από την έλλειψη ενθουσιασμού του.

Πάντως να ξέρεις, πως οι τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες ή οι σχέσεις που αλλάζουν με τον δικό τους ρυθμό, θα το κάνουν με τέτοιο τρόπο, που θα νιώσεις σύντομα, πιο ανακουφισμένη.

ζώδια λέων

Καθώς σκέφτεσαι την ερωτική σου ζωή τώρα, θα διαπιστώσεις, ότι κάποιες αναμνήσεις σε κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματική με το παρελθόν. Μπορεί να φλερτάρεις με κάποιον ή κάτι που πιστεύεις πως έχασες…. ή νιώθεις πως δεν εκμεταλλεύτηκες μια ευκαιρία ν’ απολαύσεις τον έρωτα, όταν είχες τη δυνατότητα.

Ωστόσο, τώρα έχεις ξεκαθαρίσει πώς ανταποκρίνεται πλέον η καρδιά σου, στις ευκαιρίες, όταν προκύπτουν.

Και η σημερινή πανσέληνος μπορεί να σου υπενθυμίσει την ανάγκη να μιλήσεις και να μην καταστείλεις αυτή τη φορά, τις σκέψεις ή τα συναισθήματα σου.

ζώδια παρθένος

Γνωρίζεις τα πρότυπα που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή, ανεξάρτητα από το αν αυτά, συνεπάγονται σχέση με τον ίδιο τύπο εραστή.

Η σημερινή πανσέληνος σε προτρέπει να στραφείς προς τις αξίες σου, και να συνειδητοποιήσεις τί πραγματικά ζητάς από μια σχέση.

Αυτός είναι ένας τρόπος για να καταλάβεις τις ανάγκες σου και να εξερευνήσεις καινούργιες σχέσεις, αν το θεωρείς απαραίτητο.

ζώδια ζυγός

Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα σου αποκαλύψει τί αισθάνεσαι, ότι λείπει από τη σχέση σου. Ίσως χρειαστεί να δεχτείς, πως κάποιες ανάγκες αλλάζουν, λόγω μεταβαλλόμενων συνθηκών.

Θα διαπιστώσεις ακόμη, πως καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των αναγκών του εραστή σου, εις βάρος των δικών σου.

Αφού απαντήσεις σ’ αυτά που θεωρεί η καρδιά σου σημαντικότερα, θα μπορέσεις να κάνεις θετικές κινήσεις και να δράσεις με αυτοπεποίθηση.

ζώδια σκορπιός

Η σχέση σου, έχει τις δικές της απαιτήσεις και αυτό την καθιστά τόσο μοναδική, όσο κι εσύ.

Μπορείς να εμπιστευτείς την καρδιά σου, σχετικά με το πώς και γιατί πρέπει να δουλέψεις μέσα στις παραμέτρους σου, σχετικά με την αγάπη, το ρομαντισμό και την οικειότητα τώρα.

Είσαι ανοιχτή και ειλικρινής στη σχέση σου, και περιμένεις το ίδιο σε αντάλλαγμα. Ωστόσο, οι ημέρες που θυσίαζες τις ανάγκες σου, για να ικανοποιήσεις τον εραστή σου, φθάνουν στο τέλος.

ζώδια τοξότης

Αν το άγχος για τα εργασιακά σου, υπερβεί τη σχέση σου, τότε μια λύση για να καθορίσεις μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δύο περιοχών, είναι απαραίτητη.

Οι επαγγελματικές και οι συναισθηματικές σου ανάγκες, είναι εντελώς διαφορετικές. Και μπορεί να υπάρξουν πολλά οφέλη, αν τα διαχωρίσεις αυτό το διάστημα. Η σημερινή πανσέληνος, σε προτρέπει να βρεις αυτή την απαραίτητη ισορροπία.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/3/19)

Φωτογραφία: pixabay

ζώδια αιγόκερως

Εσύ κι ο εραστής σου, μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες για το τί είναι σημαντικό στη σχέση σας, κι ίσως αναρωτηθείς αν μιλάτε πια την ίδια γλώσσα. Οι διαφορετικές απόψεις σας για ένα συγκεκριμένο θέμα, απαιτούν να επικεντρωθείτε, στα σημεία που συμφωνείτε. Η εύρεση κοινής βάσης είναι απαραίτητη, πριν προχωρήσετε σε σοβαρότερα θέματα. Αν ο εραστής σου, έχει σοβαρό ύφος στις συζητήσεις σας, μην είσαι αμυντική.

ζώδια υδροχόος

Η αυτοσυγκράτηση στη σχέση σου, δεν θα ήταν κακή ιδέα αυτή τη στιγμή! Ειδικά αν τα μακροπρόθεσμα σχέδια ανάμεσά σας, φαίνονται ρευστά. Με μια πανσέληνο που επηρεάζει τις μεγάλες ιδέες και τις ευκαιρίες διεύρυνσης του νου, θα ζήσεις εντάσεις. Ωστόσο, μπορεί να είναι καταλυτικές, για μια καθυστερημένη συζήτηση ή για την αποκατάσταση της ισορροπίας, όπου χρειάζεται. Αν και οι δύο διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, τότε θα καταφέρετε να ζήσετε με ειρήνη και αρμονία.

ζώδια ιχθύες

Θα νιώσεις πως έκανες λάθος εκτιμήσεις, σε κάτι που αφορά τα ερωτικά σου. Ωστόσο, υπάρχουν όρια για το πόσο σε επηρεάζει ο εραστής σου, και σε κάνει να πιστεύεις πως ευθύνεσαι εσύ για όλα. Ένα μάθημα είναι σε αναμονή, για ό, τι συμβαίνει στην σχέση σου! Και είναι σημαντικό να αποδεχτείς τι συμβαίνει τώρα και με ειλικρίνεια να κάνεις την επόμενη κίνησή σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments