Πολιτική

ΑΝΕΛ σε απόγνωση: Έβγαλαν ανακοίνωση και ψάχνουν υποψήφιους ευρωβουλευτές

ΑΝΕΛ σε απόγνωση: Έβγαλαν ανακοίνωση και ψάχνουν υποψήφιους ευρωβουλευτές
Οι ΑΝΕΛ αναζητούν άτομα προκειμένου να τα εντάξουν στο ευρωψηφοδέλτιό τους.

Ευρωεκλογές 2019: Σε δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκονται οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Συγκεκριμένα, δίνοντας έμφαση στους άνεργους που έχουν κάνει ευρωπαϊκές σπουδές, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, να στείλουν το βιογραφικό τους, καθώς έχουν μείνει ανοιχτές κάποιες θέσεις.

Φωτογραφία Eurokinissi


Οι ενδιαφερόμενοι, που θα ήθελαν να εκπροσωπήσουν το κόμμα του Πάνου Καμμένου στις Βρυξέλλες και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα προεκλογικά, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ έχει ως εξής:

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας. Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

O πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος


Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments