Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτοσκόπιο ημέρας (19/4/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτοσκόπιο ημέρας (19/4/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις: Το ερωτοσκόπιο της ημέρας για όλες και όλους. Τι να περιμένετε στα ερωτικά σας λίγο πριν από το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια προβλέψεις για την Παρασκευή 19/4/19

Ωροσκόπιο Κριός: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε κάτι ρομαντικό, οπότε πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε. Αν είστε πολύ καιρό μαζί, προσπαθήστε να αναπαραστήσετε το πρώτο σας ραντεβού. Και αν η σχέση σας είναι ακόμη φρέσκια, μπορείτε να κάνετε τα πάντα – δοκιμάστε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν!

Ωροσκόπιο Ταύρος: Σήμερα εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να διαφωνήσετε για κάτι αλλά δεν πρέπει να το αφήσετε να σας οδηγήσει σε σύγκρουση. Ακούστε την άποψή τους και σκεφτείτε την με προσοχή. Μπορεί να αξίζει τον κόπο να υποχωρήσετε – στις σχέσεις δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι: Είστε τόσο τυχεροί που βρήκατε έναν τόσο ευγενικό σύντροφο. Οι μικρές χειρονομίες τους σάς δείχνουν πόσο ενδιαφέρονται. Ανταποκριθείτε στην αγάπη τους κάνοντας κι εσείς κάτι καλό για εκείνους. Κάτι μικρό, όπως το να τους κάνετε έκπληξη φέρνοντάς τους τον αγαπημένο τους καφέ, θα τους κάνει να χαμογελάσουν.

Ωροσκόπιο Καρκίνος: Τα πράγματα έχουν πάει τέλεια στη δουλειά σας, και τώρα θέλετε να το γιορτάσετε. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και στον/στη σύντροφό σας μια υπέροχη βραδινή έξοδο. Κάντε κράτηση στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης, πηγαίνετε για χορό στο πιο δημοφιλές κλαμπ – ήρθε η ώρα να ξεφαντώσετε όσο θέλετε.

Ζώδια προβλέψεις για την Παρασκευή 19/4/19

Ωροσκόπιο Λέων: Είστε υπέροχοι και το ξέρετε. Σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και ο/η αγαπημένος/η σας δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρίσκεταιστα παρασκήνια. Αλλά αξίζουν και εκείνοι λίγη δόξα. Να θυμάστε να λέτε συχνά στον/στη σύντροφό σας πόσο υπέροχους τους βρίσκετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος: Η ευελιξία είναι η λέξη-κλειδί σήμερα. Όταν προκύψει κάτι που αλλάζει τα σχέδια που κάνατε με τον/την αγαπημένο/η σας, μην το αφήσετε να σας αγχώσει. Ξέρετε πώς να ανασυνταχθείτε, να κάνετε μερικές αλλαγές και να βρείτε ένα ακόμη καλύτερο σχέδιο από το αρχικό.

Ωροσκόπιο Ζυγός: Βγείτε εκεί έξω και δραστηριοποιηθείτε! Προκαλέστε τον/την αγαπημένο/η σας έναν φιλικό αγώνα γύρω από το τετράγωνο – ο νικητής θα μπορεί να επιλέξει πώς θα διασκεδάσετε απόψε. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε μια καλή φυσική κατάσταση θα έχετε την ενέργεια που επιθυμείτε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός: Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με μια πρόκληση, ίσως κάτι που αφορά ένα οικογενειακό ζήτημα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και θα καταφέρετε να το διαχειριστείτε. Ο/Η σύντροφός σας είναι πρόθυμος/η να σας υποστηρίξει αν χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια.

Ωροσκόπιο Τοξότης: Σήμερα έχετε μια μεγάλη επιθυμία να ταξιδέψετε στον κόσμο. Κάτι κατάλαβε ο/η αγαπημένος/η σας από τα ταξιδιωτικά βιβλία που αφήσατε στο κομοδίνο του/της και τώρα είναι και εκείνοι σύμφωνοι. Κάντε έναν οικονομικό προϋπολογισμό για το ταξίδι σας και στη συνέχεια αρχίστε να το οργανώνετε.

Ζώδια προβλέψεις για την Παρασκευή 19/4/19

Ωροσκόπιο Αιγόκερως: Ο/Η σύντροφός σας σήμερα γκρινιάζει διαρκώς! Δώστε τους λίγο χώρο και αφήστε τους να είναι κακοδιάθετοι. Μέχρι το τέλος της μέρας θα είναι πάλι ο παλιός, καλός, αξιαγάπητος εαυτός τους. Στο μεταξύ εσείς ασχοληθείτε με τα δικά σας. Έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος: Σήμερα επικεντρωθείτε στο νοικοκυριό σας. Περάστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε το σπίτι σας και να απαλλαγείτε από την ακαταστασία. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει – όσο πιο γρήγορα τελειώσετε με τις βαρετές δουλειές, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείτε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε!

Ωροσκόπιο Ιχθύες: Αντισταθείτε στον πειρασμό να επισημάνετε τα ελαττώματα του/της συντρόφου σας- ακόμη και αν νομίζετε ότι είναι για το καλό τους. Κανείς δεν θέλει να ακούσει ότι είναι αγύμναστος! Αντ ‘αυτού, δώστε το καλό παράδειγμα και μπορεί να τους πείσετε να σας ακολουθήσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments