Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (23/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (23/5/19)
Τι επιφυλάσσει η Πέμπτη σε όλα τα ζώδια. Δείτε τη συμβουλή της ημέρας που δίνει ο αστρολόγος για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (23/5/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Άραγε τι συμβαίνει στους/ Κριούς τις μέρες που αποφασίζουν να αφοσιωθούν μόνο στα ζητήματα της καριέρας τους; Μήπως δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια να αποδείξουν στον εαυτό τους πως δεν είναι αναλώσιμοι όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; Μήπως να προσέξεις το γεγονός πως στο μυαλό σου ο “υπερβάλλοντας ζήλος” είναι συνώνυμος με το “πίσω και σας έφαγα”; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Ελπίζω να μην είναι ταχείας καύσης η αισιοδοξία που σε κάνει να αναφωνείς από το πρωί: «Όσο παραμένω συνεπής στα πιστεύω μου, τελικά θα τα καταφέρω!». Και δεν εννοώ μόνο στην καριέρα σου αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή!

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τους Διδύμους (21/5 – 21/6): Δίδυμε, ξέρεις την παροιμία που λέει «Αν δεν σπάσεις αυγά, δεν φτιάχνεις ομελέτα»; Σήμερα να την έχεις καλά στο νου σου, ειδικά αν είσαι σε σχέση ή κάνεις παιχνίδι με κάποιον/α το τελευταίο διάστημα. Η ερωτική ένταση συνήθως ξεχνιέται και μετατρέπεται σε εκρηκτικά νεύρα. Και αυτή η τροπή είναι πάντα επικίνδυνη… ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Στο πρώτο μισό της ημέρας κοινωνικά δραστήριος/α, με διάθεση για ομιλία/συζητήσεις, ζωντανός/η μέσα στο χάος της δουλειάς. Καθώς όμως σκοτεινιάζει ο ουρανός, εκλείπει και η ενέργεια σου. Ακόμη κι αν βρεθείς έξω το βράδυ, μόνο το σώμα θα είναι εκεί. Ο/Η υπόλοιπος/η εσύ απουσιάζει…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (23/5/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Να περάσει και να μην ξανάρθει αυτό το τελευταίο τριήμερο! Και ναι θα περάσει αρκεί να κάνεις υπομονή για λίγες ώρες. Με την ανατολή του φεγγαριού σʼ εγκαταλείπει αυτό το ψυχολογικό βάρος που κουβαλούσες τριγύρω σαν αξεσουάρ… ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ερωτευόμαστε είναι γιατί έχουμε την ευχάριστη ψευδαίσθηση πως γινόμαστε το κέντρο της προσοχής για έναν άλλο άνθρωπο. Εξ ου και μια μεγάλη ομάδα Παρθένων επιθυμεί διακαώς να ερωτευθεί. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι/ες που έχουν απλώς ανάγκη να αποδείξουν στον εαυτό τους πως δεν χρειάζονται κάποιον/α άλλο/η για να αντλήσουν αυτοεκτίμηση. Και οι δύο σήμερα θα νιώσουν πως είναι στο σωστό μονοπάτι.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (23/5/19)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Αρχίζεις και καταλαβαίνεις ότι το μόνιμο πρόβλημα σου ως τώρα ήταν πως, όταν ξεκινούσες νʼ αλλάξεις τον εαυτό σου (φιλοδοξίες, όνειρα, θέλω, απαιτήσεις), άλλαζες με αφορμή κάποιον/α άλλο/η. Γιʼ αυτό και σε έχει καταλάβει ένα ανάμικτο αίσθημα ενθουσιασμού/φόβου τώρα που ξεκινάς να αλλάζεις από εσένα για εσένα. Καλή αρχή… Προβλέψεις ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Ναι, χρειάζεσαι ηρεμία! Ναι, έχεις ανάγκη από ησυχία και ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφο σου ή τους/τις οικείους σου. Όμως όλα αυτά πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ! Γιατί η υπόλοιπη μέρα τρέχει με πέμπτη στην Εθνική οδό!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Αρχικά μοιάζει υπέροχος αυτός ο δυναμισμός που σε κεραυνοβόλησε με το που σηκώθηκες από το κρεβάτι. Αποφασισμένος/η να μην υποχωρείς εύκολα και να ξεχάσεις την ύπαρξη της λέξης «ήττα». Μόνο πρόσεχε με την τόση φόρα που έχεις πάρει μην ξεστομίσεις καμία γκάφα στον εργασιακό σου χώρο και αρχίσουν πάλι οι τσακωμοί. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Ναι ρε γαμώτο! Σήμερα θα έφτανες στο σημείο να διαπράξεις έγκλημα αν σου εγγυόταν κάποιος/α πως θα δεις επιτέλους εκεί έξω λίγο γνήσιο συναίσθημα, μια ανταπόκριση ή μια κίνηση τρυφερότητας. Και ας σε λένε ψυχρό/η, μόνο εσύ ξέρεις (και οι λίγοι τυχεροί που κατάφεραν να μπουν στην καρδιά σου) πόση στοργή μπορείς να χαρίσεις.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (23/5/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Ακόμη κι εσύ μάλλον έχεις αρχίσει να τα παίρνεις με αυτή τη συνεχή σου ροπή για συνεχείς αλλαγές και έξαψη. Κι αυτό γιατί σε αναγκάζει σε ένα συνεχή συναισθηματικό αποπροσανατολισμό και δεν ξέρεις αν θες ή δεν θες σχέση, αν πιστεύεις ή δεν πιστεύεις στον έρωτα, αν κάνεις ή δεν κάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά… Υδροχόε, ερωτήματα που δεν έχεις λύσει τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα λυθούν σε μια μέρα. Μην βγεις νοκ άουτ σήμερα, έχεις και δουλειές! ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Ιχθύ, το ότι είσαι σε φάση κοινωνικότητας είναι εμφανές. Το ζήτημα είναι αν τα κίνητρα σου είναι αυτά που φαίνονται, γιατί πολύ συχνά το «Βγαίνω έξω με τους/τις φίλους/ες μου» σημαίνει «Δεν αντέχω να είμαι άλλο μαζί σου!» (αν είσαι σε σχέση) ή «Δεν αντέχω να σε σκέφτομαι!» (αν έχεις κολλήσει με κάποιον/α). Το μεγάλο πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Αν και οι δύο παραπάνω προτάσεις αληθεύουν στην περίπτωση σου…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments