Διεθνή

Σάρα Καρμπονέρο: Συγκινεί το μήνυμα μετά την εγχείριση για τον καρκίνο (pic)

Σάρα Καρμπονέρο: Συγκινεί το μήνυμα μετά την εγχείριση για τον καρκίνο (pic)
Η καλλονή σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο, υπεβλήθη σε εγχείρηση για τον καρκίνο.

Λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια με την υγεία του γνωστού ποδοσφαιριστή Ίκερ Κασίγιας, που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια προπόνησης, αποκαλύφθηκε ότι η σύζυγός του και γνωστή αθλητική ρεπόρτερ Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο. Συγκεκριμένα η 35χρονη καλλονή, μητέρα δύο παιδιών, με μία ανάρτηση στο Instagram είχε αναφέρει ότι ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, καθώς υπεβλήθη σε αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου και πλέον μπαίνει στη φάση της αποκατάστασης.

Η Σάρα Καρμπονέρο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης, στο οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στις ωοθήκες, με τον οποίο διαγνώστηκε μετά από τεστ ρουτίνας. Η Σάρα γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1984 στο Corral de Almaguer, στο Τολέδο. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης.

Η αγάπη της για τον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία την έσπρωξε στο επάγγελμα του αθλητικού ρεπόρτερ. Από το 2000 εργάστηκε σαν τηλεπαρουσιάστρια του Telecinco. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη στον χώρο του θεάματος.

Έχει κάνει φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά μόδας, έχει διαφημίσει πολλά προϊόντα και στην Ισπανία θεωρείται μια από τις πιο σέξι celebrities ακόμα και πριν γίνει γνωστή η ιστορία της με τον Κασίγιας. Το FHM την έχει αποκαλέσει πιο σέξι ρεπόρτερ του κόσμου. Κάθε της κίνηση σχολιάζεται από τον ισπανικό τύπο. Μια σέξι εμφάνιση της Ισπανίδας ρεπόρτερ με μαγιό στις Παρθένες Νήσους στην Καραϊβική τής έδωσε το προσωνύμιο «Ισπανίδα Ούρσουλα Άντρες» – προφανώς αναφερόμενη στην ταινία «Dr. No» του Τζέιμς Μποντ.

Η όμορφη Ισπανίδα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους όσοι τη στήριξαν σε αυτή την περιπέτεια με τον καρκίνο. Το μήνυμα στο Instagram: «Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά. Σας ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments