Πολιτική

Τσίπρας για εκλογές 2019: “Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον της χώρας”

Τσίπρας για εκλογές 2019: “Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον της χώρας”
"Το παιχνίδι είναι ανοικτό ενόψει των εθνικών εκλογών, όλοι κι όλες θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει εθνικών εκλογών

Μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές, απηύθυνε στην παρέμβασή του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενόψει των εθνικών εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «όλοι κι όλες, θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση» και πρόσθεσε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα. Να αναδειχθεί τι παρέλαβε η κυβέρνηση το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποίησε.

«Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε και πρόσθεσε ότι καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά του κόμματος θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως “όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς”.

Εκλογές 2019: Παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Μέγαρο Μουσικής και συγκεκριμένα στο αίθριο θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών. Η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, διευκρινίζει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments