Πολιτική

Εκλογές 2019: Οι πολιτικοί αρχηγοί ρίχνουν την ψήφο τους στην κάλπη (pics)

Εκλογές 2019: Οι πολιτικοί αρχηγοί ρίχνουν την ψήφο τους στην κάλπη (pics)
Εκλογές 2019: Δείτε φωτογραφίες από τη στιγμή που οι αρχηγοί των κομμάτων έριξαν την ψήφο τους στην κάλπη. Οι αισιόδοξοι και οι συγκρατημένοι ενώπιον του φακού.

Εκλογές 2019: Συνεχίζεται η ψηφοφορία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας κι αν αλλάξει χέρια, ή παραμείνει στα ίδια. Την ώρα που γράφονται αυτές τις γραμμές, το μεσημέρι της Κυριακής, οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν κάνει το καθήκον τους, μεταβαίνοντας στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα, για να ρίξουν στην κάλπη την ψήφο τους. Οι περισσότεροι εξ αυτών, αντιμετώπισαν την κάλπη και τις κάμερες με χαμόγελο, ενώ άλλοι πήραν πιο σοβαρό ύφος (Λεβέντης και Βαρουφάκης).

Αλέξης Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. “Οι κάλπες ήταν άδειες, συνεπώς η απόφαση καθενός θα κρίνει το αποτέλεσμα”, ανέφερε το πρωί.

Κυριάκος Μητσοτάκης – Νέα Δημοκρατία

“Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 416ο εκλογικό τμήμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Φώφη Γεννηματά – ΚΙΝΑΛ

Η Φώφη Γεννηματά, έριξε την ψήφο της στην Ηλιούπολη: “Σήμερα η λογική επιστρέφει στον τόπο με την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών. Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δημήτρης Κουτσούμπας – ΚΚΕ

“Ψηφίζουμε για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, την αλήθεια και να ανοίξουμε τον δρόμο για έναν πιο φωτεινό δρόμο για εμάς και τα παιδιά μας”, ανέφερε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου ο Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Γιάνης Βαρουφάκης – ΜέΡΑ 25

“Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ και ψηφίζουν, σε όλους τους υποψηφίους που εκτίθενται, προχωράμε”, τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Κυριάκος Βελόπουλος – Ελληνική Λύση

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και δήλωσε: “Η “Ελληνική Λύση” ήρθε στα πράγματα και θα έλεγα ότι προκάλεσε έναν περίεργο τριγμό στο σύστημα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν”.

Βασίλης Λεβέντης – Ένωση Κεντρώων

“Ξυπνώντας σήμερα είδα ένα όνειρο. Ότι θα κάνουν κυβέρνηση μαζί η Φώφη Γεννηματά κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή η κυβέρνηση θα είναι το βράδυ”, αποκάλυψε από εκλογικό τμήμα του κέντρου της Αθήνας, ο Βασίλης Λεβέντης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments