Πολιτική

ΜέΡΑ25: Με μηχανή στο εκλογικό κέντρο ο Βαρουφάκης

ΜέΡΑ25: Με μηχανή στο εκλογικό κέντρο ο Βαρουφάκης
ΜέΡΑ25: Με τη μηχανή του έφτασε στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΜέΡΑ25: Παρέα με τη σύζυγο του και υποψήφια του κόμματος, Δανάη Στράτου, έφτασε περίπου στις 9:30 ο Γιάνης Βαρουφάκης στο 2ο Δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ 25 έφτασε στο εκλογικό κέντρο χαμογελαστός και με casual εμφάνιση με τη μηχανή του. Φυσικά, συνεπιβάτης ήταν η σύζυγος του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο τηρούσαν τον ΚΟΚ, καθώς φορούσαν αμφότεροι κράνος.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Βαρουφάκης προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του για τους καναπέδες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας, μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν. Σήμερα ο μόνος τρόπος να την υπερασπιστούμε είναι ψηφίζοντας στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων, της πορείας τους». Παράλληλα, έσπευσε να συγχαρεί όλους τους πολίτες που σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους κι έσπευσαν στις κάλπες για να ψηφίσουν, σε όλους τους υποψηφίους που εκτίθενται, «προχωράμε» κατέληξε στη δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Θυμίζουμε πως ο Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25) είναι αριστερό ελληνικό πολιτικό κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε το 2018. Ιδρυτής και γραμματέας του κόμματος είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Το ΜέΡΑ25 είναι μέλος του Κινήματος για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (DiEM25), της Ευρωπαϊκής Άνοιξης και της Προοδευτικής Διεθνού.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την έλευση του Γιάνη Βαρουφάκη στο εκλογικό τμήμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments