Τεχνολογία

iPhone 11: Όλες οι πληροφορίες για το νέο smartphone της Apple

iPhone 11: Όλες οι πληροφορίες για το νέο smartphone της Apple
iPhone 11: Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το νέο smartphone της Apple.

iPhone 11: Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν η Apple παρουσιάσει επίσημα το νέο της μοντέλο. Όσο πλησιάζουν οι μέρες αυξάνονται και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το νέο iPhone. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Bloomberg, η νέα γκάμα κινητών θα διαθέτει και νέα ονομασία. Η παρουσίασή του θα γίνει πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στο εμβληματικό αμφιθέατρο Steve Jobs.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μαζί με το νέο iPhone, θα παρουσιαστούν και οι βελτιωμένες εκδόσεις των προϊόντων της εταιρείας. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται το ανανεωμένο iPad Pro, το νέο iPad, αναβαθμισμένο το Apple Watch, καθώς και το ανασχεδιασμένο και μεγαλύτερο MacBook. Παράλληλα, θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα νέα Airpods και το νέο AirHome, όπως αναφέρει το Bloomberg.

iPhone 11: Τι αλλαγές θα φέρει

Ίσως η πιο σημαντική αλλαγή να είναι η ονομασία του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συσκευές θα ονομάζονται iPhone 11 και iPhone 11 Pro. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξωτερική εμφάνισή τους θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την υπάρχουσα σειρά. Οι περισσότερες αλλαγές θα είναι εσωτερικές.

Η πιο σημαντική από αυτές να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του κινητού. Θα περιλαμβάνει και έναν τρίτο φακό, ο οποίος θα επιτρέπει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Θα προσφέρει καλές ευρυγώνιες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο. Η εταιρεία δεν έχει δώσει σαφή απάντηση για το τι ακριβώς θα κάνει ο εν λόγω φακός, κάτι που έχει δώσει τροφή για να καλλιεργηθούν πολλές φήμες για τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Bloomberg, ο τρίτος φακός ενδέχεται να βρίσκεται μόνο στο iPhone 11 Pro. Όλες, όμως, οι νέες συσκευές θα βγάζουν φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση και βελτιωμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμη, θα διαθέτουν καλύτερες και περισσότερες δυνατότητες λήψης βίντεο, ενώ θα δοθεί ώθηση στην προσθήκη ειδικών εφέ.

Το iPhone 11, όπως όλα τα προηγούμενα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας θα βασιστεί στο νέο chipset της εταιρείας, Α13 Bionic. Το A13 το πιθανότερο είναι να συνοδεύεται από 4GB RAM στα premium high-end μοντέλα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο ενδέχεται να δούμε μοντέλα, στα 128, 256 και 512GB.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments