Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος: Η αλήθεια με το μέρος μου στην υπόθεση Novartis

Ανδρέας Λοβέρδος: Η αλήθεια με το μέρος μου στην υπόθεση Novartis
Ανδρέας Λοβέρδος: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για «σκευωρία» εναντίον του και τόνισε πως έχει την αλήθεια με το μέρος του στην υπόθεση Novartis.

Ανδρέας Λοβέρδος: Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ ζήτησε η Εισαγγελία Διαφθοράς, για την άσκηση ποινικής δίωξης που αφορά το αδίκημα της δωροδοκίας και συνδέεται με την υπόθεση της Novartis. Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία για το πρόσωπο του κ. Λοβέρδου είχε διαβιβαστεί και πριν από λίγους μήνες στη Βουλή , οπότε και είχε αρθεί η ασυλία του προκειμένου να δώσει εξηγήσει με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης. Ο κ. Λοβέρδος , μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, είχε καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς τόσο την ομιλία του στο Κοινοβούλιο για την υπόθεση της Νοvartis, όσο και τις μηνύσεις που έχει καταθέσει αρνούμενος οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση αυτή κάνοντας λόγο για σκευωρία.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος. Σε αυτήν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για σκευωρία εναντίον του, τονίζοντας ότι έχει την αλήθεια με το μέρος του στη συγκεκριμένη υπόθεση και πως όσοι έχουν εμπλακεί θα λογοδοτήσουν τελικά για τα κακουργήματα τους. Τέλος, ανέφερε πως «δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας που γίνεται σε βάρος μου είναι, προφανώς, η απόπειρα αναδρομικής δικαιολόγησης των παρανομιών που διαπράχθηκαν επί τρία χρόνια στο πλαίσιο της σκευωρίας Novartis.

Επειδή έχω με το μέρος μου την αλήθεια, την εντιμότητα και τη στήριξη των πολιτών, οι απεγνωσμένες και απονενοημένες ενέργειες δεν μπορούν να με αγγίξουν. Όμως όσες και όσοι έχουν εμπλακεί στα αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος μου, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης εξουσίας, θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους, όπου και όπως αρμόζει.

Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας και κανείς από τους πολιτικούς σκευωρούς δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία. Τίποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό. Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή για το νόμο περί ευθύνης των υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες χωρίς προνόμια και προσχήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments