Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (4/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (4/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (4/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (4/10/19).

  • Κριός

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα επικριτικοί και ο/η σύντροφός σας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Αν αισθάνεστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, προσπαθήστε να το κάνετε με εποικοδομητικό τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι θα πείτε παράλληλα κάτι θετικό, για να κρατήσετε τις ισορροπίες.

  • Ταύρος

Σήμερα αγοράστε λουλούδια για τον/την αγαπημένο/η σας ή πάρτε ένα μπουκέτο για τον εαυτό σας. Έχετε την ανάγκη να περιβάλλεστε από όμορφα πράγματα και θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σας.

  • Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια καλή ματιά στα οικονομικά σας και να δείτε πού βαδίζετε. Αν τα πράγματα φαίνονται καλά, γιατί δεν προγραμματίζετε μια μικρή απόδραση με τον/την αγαπημένο/η σας; Αν τα οικονομικά σας δεν είναι ανθηρά, να θυμάστε ότι υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να περάσετε καλά και στο σπίτι σας!

  • Καρκίνος

Όταν κάτι σας προβληματίζει, έχετε την ικανότητα να φτάνετε στην καρδιά του προβλήματος και να βελτιώνετε την κατάσταση. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε και σήμερα. Η αναλυτική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας όποιο πρόβλημα προκύψει.

  • Λέων

Σας έχει πιάσει μανία με την αποταμίευση και είστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα και οργανώστε κάτι ξεχωριστό για εσάς και τον/τη σύντροφό σας.

  • Παρθένος

Σήμερα ξυπνάτε με τόσα πολλά σχέδια στο μυαλό σας, που είναι αδύνατον να τα παρακολουθήσετε όλα. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον/τη σύντροφό σας και αποφασίστε παρέα από πού θα αρχίσετε.

  • Ζυγός

Μια αυθόρμητη συγκέντρωση φίλων απόψε, θα κάνει το βράδυ σας εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ενθαρρύνετε και τον/τη σύντροφό σας να φέρει κάποιους φίλους – ειδικά αυτούς που δεν ξέρετε και τόσο καλά. Είναι σίγουρο ότι θα τους κερδίσετε με την εκπληκτική σας προσωπικότητα!

  • Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας ξεχνάει πράγματα – και για αυτό το λόγο είστε υποχρεωμένοι να φροντίζετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αντί να τους κρατάτε κακία, σκεφτείτε το ως έναν τρόπο συνεργασίας. Ο καθένας από εσάς έχει τις αδυναμίες και τα ελαττώματά του αλλά καταφέρνετε να αλληλοσυμπληρώνεστε.

  • Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι από όσο έχετε υπάρξει εδώ και πολύ καιρό… Και ο/η αγαπημένος/η σας παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Κάντε κάτι για αυτόν/αυτήν σήμερα, για του/της δείξετε πόσο σημαντικός/ή είναι για εσάς.

  • Αιγόκερως

Σήμερα θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά σας και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Πάντα αισθάνεστε όμορφα όταν επανασυνδέεστε με τους παλιούς σας φίλους. Έχετε τόσα νέα να μοιραστείτε μαζί τους!

  • Υδροχόος

Μην υποθέτετε ότι ο/η σύντροφός σας μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Ακόμη και αν νομίζετε ότι κάτι είναι προφανές, θα πρέπει να τους δώσετε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου που σκέφτεστε. Αν δεν το κάνετε, θα αισθανθούν ότι τους αφήνετε στην άγνοια.

  • Ιχθύες

Σήμερα ο/η σύντροφός σας χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς – αλλά μπορεί να μην θέλει να σας τη ζητήσει. Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δίνουν και προσφέρετέ τους τη συμβουλή σας αν νομίζετε ότι τη χρειάζονται.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments