Διεθνή

Γαλλία: Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου – Ένας νεκρός (pics)

Γαλλία: Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου – Ένας νεκρός (pics)
Γαλλία: Τουριστικό λεωφορείο με προορισμό την Τουλούζη ανετράπη, με έναν επιβαίνοντα να χάνει τη ζωή του και 17 να τραυματίζονται, μερικοί εξ αυτών σοβαρά.

Γαλλία: Ένα σοκαριστικό δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στη Νότια Γαλλία. Τουριστικό λεωφορείο το οποίο αναχώρησε από το Περπινιάν με προορισμό την Τουλούζη ανετράπη και κατέληξε σε τάφρο, με τον οδηγό του να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες. Το περιστατικό οδήγησε στον θάνατο ενός επιβαίνοντα και τον τραυματισμό άλλων 17, με μερικών εξ αυτών να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Α61 στο Μπιζανέ, νότια της Ναρμπόν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές: «Η προσωρινή έκθεση αναφέρει έναν νεκρό, έναν πολύ σοβαρά τραυματία που μεταφέρθηκε επειγόντως με ελικόπτερο στο Μονπελιέ, άλλοι 17 διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και 12 άτομα είναι καλά στην υγεία τους» Στο σημείο έφτασαν 60 πυροσβέστες και 2 ελικόπτερα με ιατρικό προσωπικό.

Φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments