Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [23/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [23/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (23/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (23/11/19).

Κριός

Αν δείτε τον εαυτό σας να κλαίει με μια διαφήμιση δημητριακών ή να γελάει σε μια κηδεία, μην ανησυχήσετε. Σήμερα, τίποτα δεν βγάζει νόημα και ειδικά τα συναισθήματά σας. Οπότε αν θέλετε να βγείτε κάποιο ραντεβού, πάρτε κάποιον μαζί σας που να σας καταλαβαίνει.

Ταύρος

Είναι μια μέρα γεμάτη αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Απλά δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τη δυναμική σας να κάνετε πράγματα. Πριν ξεμείνετε από άτομα που είναι πρόθυμα να σας συνοδεύσουν, αποδεχτείτε τα όρια σας και επιλέξτε μια δραστηριότητα χαμηλής έντασης. Το να απαντήσετε στα e-mail σας και να οργανώσετε τα συρτάρια σας μπορεί να μην είναι συναρπαστικό αλλά είναι παραγωγικό.

Δίδυμοι

Μήπως οι άλλοι σας αποκαλούν μανιακούς με τον έλεγχο; Εντάξει, σήμερα είστε γεμάτοι ενέργεια. Και τι έγινε; Αν οι άνθρωποι γύρω σας παραπονιούνται για αυτό ή εκείνοι θα πρέπει να φύγουν ή εσείς να χαλαρώσετε λίγο.

Καρκίνος

Σήμερα είστε επιρρεπείς σε μεγάλες εναλλαγές διάθεσης. Τη μια στιγμή είστε λιπόθυμοι στο γραφείο σας και την άλλη προσπαθείτε να καταπολεμήσετε την πείνα στον κόσμο. Τι θα γίνει; Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά σας όταν είστε στα πάνω σας και να ξεκουράζεστε όταν είστε στα κάτω σας.

Λέων

Τίποτα δεν πάει όπως το θέλετε σήμερα. Περιμένατε να σας πάρει τηλέφωνο αυτό το σέξι άτομο αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ενεργήστε εσείς. Καλέστε τον. Μια φορά. Μη γίνεστε κολλιτσίδες. Μην του στέλνετε εκατοντάδες μηνύματα. Αν δεν μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί του με την πρώτη, η μπάλα είναι στο δικό του γήπεδο.

Παρθένος

Αν σήμερα προκύψει κάποιο αναπάντεχο έξοδο, θεωρήστε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στην ουσία πρόκειται για προειδοποίηση – ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι η οικονομική σας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Δε χρειάζεται πανικός. Απλά θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Ζυγός

Δεν ελέγχετε καθόλου τον εαυτό σας σήμερα. Είναι λες και είστε απλά θεατές όσο η ζωή σας εξελίσσεται. Μην ανησυχείτε. Το σύμπαν θα σας κρατήσει μακριά από κάθε κακό.

Σκορπιός

Είστε εξαιρετικά σιωπηλοί σήμερα, πράγμα σπάνιο για εσάς. Συνήθως δεν σταματάτε να μιλάτε. Τι συμβαίνει; Φοβάστε μήπως σας κρίνουν; Ή μήπως πείτε κάτι λάθος; Μην το πολυσκέφτεστε. Στην πραγματικότητα αυτά που λέτε δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα κανέναν.

Τοξότης

Μια γρήγορη απόφαση που θα πάρετε σήμερα μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο άτομο – κάποιο που μπορεί να καθορίσει την επιτυχία ή την αποτυχία σας. Δεν είναι καλή στιγμή για να ανταγωνιστείτε μεταξύ σας. Καλύτερα να υποχωρήσετε. Μια αναμέτρηση μαζί του δεν θα σας βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Και τι δε θα δίνατε για ένα απόγευμα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Αλλά οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Μην μπείτε στον πειρασμό να τις αφήσετε στη μέση. Στην πραγματικότητα, επικεντρωθείτε στο πώς θα τα διεκπεραιώσετε όλα. Με αυτό τον τρόπο, θα είστε εντελώς ελεύθεροι το σαββατοκύριακο.

Υδροχόος

Όλη αυτή η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό δεν αναγνωρίστηκε από κανέναν. Τι; Κανένας δε δίνει σημασία; Σας προσέχουν, απλά η αναγνώριση θα αργήσει λίγο ακόμη. Ροκανίστε τον χρόνο σας τώρα. Στο τέλος θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

Ιχθύες

Τα πράγματα στα οικονομικά σας δεν πάνε πολύ καλά τώρα, οπότε αν βρείτε κάποιο λάθος στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας, καλέστε αμέσως την τράπεζα. Μάλιστα, αν έχετε καιρό να ελέγξετε τις χρεώσεις στην πιστωτική σας κάρτα, θα πρέπει να το κάνετε όσο το δυνατόν συντομότερα. Αν το αναβάλλετε θα το ξεχάσετε. Κάντε το τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments