Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις σχέσεων [01/01/20]

Ζώδια: Οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις σχέσεων [01/01/20]
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (01/01/20).

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων [01/01/20].

Κριός

Το να χρησιμοποιήσετε κάποιον για να πάρετε ό,τι ή όποιον θέλετε στον ερωτικό τομέα, μπορεί να λειτουργήσει βραχυπρόθεσμα.

Αλλά δεν θα κάνει καλό στο κάρμα σας σε βάθος χρόνου. Προχωρήστε με βάση την καρδιά σας και κάντε το σωστό.

Ταύρος

Δείξτε στο σύμπαν ότι δεν είστε τόσο πεισματάρηδες και θα πειστούν και τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση ή να κάνετε κάτι με διαφορετικό τρόπο, θα βοηθήσει και την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Μια ευθεία ερώτηση (ή δύο) δεν φέρνει πάντα μια ευθεία απάντηση, αλλά τουλάχιστον θέτει τα πράγματα στη σωστή βάση. Μιλήστε απλά για όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Ανεξάρτητα από το πώς θα σας απαντήσουν, θα βγάλετε μια άκρη.

Καρκίνος

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε κοινό έδαφος τώρα… Πράγμα που σημαίνει ότι τα ερωτικά ζητήματα ή θα πάνε θαυμάσια ή καταστροφικά. Ακόμη όμως και στη δεύτερη περίπτωση, τουλάχιστον θα μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω.

Λέων

Προσοχή: ο εγωισμός σας κινδυνεύει να εκραγεί. Να είστε πρόθυμοι να το παραδεχτείτε, ακόμη και να το διακωμωδήσετε. Μπορείτε ακόμη να μιλήσετε με κάποιον φίλο, για να σας βοηθήσει να το εκτονώσετε και να γελάσετε παρέα με αυτό.

Παρθένος

Ποιο είναι αυτό το καινούργιο άτομο στο διπλανό τραπέζι; Μπορεί να μην είναι ακριβώς ο τύπος σας αλλά ο έρωτας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους. Ποιος να το φανταζόταν ότι το βαρετό τραπέζι με συγγενείς, θα μπορούσε να προσφέρει τέτοιες δυνατότητες;

Ζυγός

Αυτή η αίσθηση ότι οι ερωτικές σας δυνατότητες είναι κάπως περιορισμένες τώρα, δεν είναι ακριβείς. Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο. Για αυτό μην το βάζετε κάτω.

Σκορπιός

Ό,τι και αν ξεκινήσετε σήμερα, ευνοείται από το σύμπαν. Ξεκινήστε κάποια κοινωνικά σχέδια. Στείλε μερικά διερευνητικά e-mail σε μερικές ενδιαφέρουσες προοπτικές που γνωρίσατε στο διαδίκτυο. Πείτε γεια σε αυτό το άτομο που έχετε βάλει εδώ και καιρό στο μάτι.

Τοξότης

Το να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους δεν είναι έξω από τον χαρακτήρα σας και τώρα είστε ακόμη πιο ευθείς στις απόψεις σας. Το σωστό άτομο μπορεί όχι μόνο να το αντέξει αλλά ταιριάζει απόλυτα μαζί σας και μπορεί να σας προκαλέσει.

Αιγόκερως

Όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής σας, έτσι και στον έρωτα σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Σας έχουμε καλά νέα: Αν έχετε προσπαθήσει περισσότερο από όσο συνήθως για κάτι (για παράδειγμα να εξερευνήσετε νέες διαδικτυακές επιλογές για ραντεβού) τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Υδροχόος

Η ζωή σας είναι κάπως αγχώδης τώρα. Με το να αφήνετε τον εαυτό σας να βυθίζετε στην ένταση και την ανησυχία, δεν θα πετύχετε τίποτα. Αφήστε για λίγο στην άκρη την ερωτική σας ζωή και φροντίστε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Ιχθύες

Η συμπονετική σας φύση κάνει κάποιο φίλο ή συνάδερφο να στραφεί σε εσάς για συμβουλές στον ερωτικό τομέα. Βοηθήστε όσο περισσότερο μπορείτε. Ο θεός Έρωτας ανταμείβει όσους είναι πρόθυμοι να μοιράζονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments