Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [05/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [05/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Πέμπτη [05/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Πέμπτη [05/03/20].

Κριός

Στη σχέση σας έχετε περάσει αρκετές διαφωνίες και συγκρούσεις αλλά αυτός ο κύκλος έκλεισε. Οι προοπτικές για το μέλλον είναι ενθαρρυντικές. Εφόσον έχετε μάθει να αποδέχεστε την άποψη του/της συντρόφου σας, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εσάς.

Ταύρος

Όταν βλέπετε το ταίρι σας, αισθάνεστε την καρδιά σας να ξεχειλίζει από κάτι μαγικό. Αυτή η αλλαγή στη συναισθηματική σας κατάσταση, σας κάνει να παρατηρείτε και όλες τις άλλες μαγικές στιγμές της καθημερινότητάς σας.

Δίδυμοι

Οι βασικοί κανόνες στη σχέση σας αλλάζουν. Η μεταμόρφωση είναι ανεπαίσθητη αλλά στο τέλος θα καταλήξει σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ακόμη και οι παραμικρές ενέργειες τώρα, θα φέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

Καρκίνος

Δώστε την έγκρισή σας στο ταίρι σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο πολύ βασίζεται στην άποψη σας. Αυτό θα δώσει μια εντελώς καινούργια προοπτική στη σχέση σας, καθώς κινείστε μαζί προς το μέλλον.

Λέων

Η ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σήμερα, είναι εκπληκτική. Απολαύστε το πάθος στη σχέση σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα το παρακάνετε.

Παρθένος

Δώστε το ταίρι σας το τεκμήριο της αθωότητας – και κάντε το με όλη σας την καρδιά. Το να ψειρίζετε τα πράγματα ή να ψάχνετε λόγους για να αισθάνεστε αισιόδοξοι, δεν θα βοηθήσει κανέναν από τους δυο σας μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Όλη αυτή η προσπάθεια που εσείς και το ταίρι σας βάλατε σε κάποιο εγχείρημα, αρχίζει να αποδίδει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Σκορπιός

Σήμερα βρείτε χρόνο για να κάνετε παρέα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή έναν παλιό σας φίλο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα φέρετε κάτι καινούργιο στη σχέση σας: Μια νέα προοπτική, μια αίσθηση ηρεμίας ή την αίσθηση του χιούμορ.

Τοξότης

Η καρδιά σας χτυπάει δυνατά κάθε φορά που σκέφτεστε το ταίρι σας. Τι συμβαίνει; Είναι λες και το μυαλό σας έχει γυρίσει πίσω, στις πρώτες μέρες της σχέσης σας. Αυτή τη φορά βέβαια, ξέρετε την εξέλιξη και είναι πολύ ευχάριστη.

Αιγόκερως

Μπορείτε να έχετε μια αφοσιωμένη σχέση και την ελευθερία σας ταυτόχρονα. Εξάλλου, μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει μια υγιής σχέση. Το να είστε με ένα άτομο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείτε όσα και όσους ξέρατε πριν γνωριστείτε.

Υδροχόος

Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα δείτε αυτομάτως βελτίωση στη σχέση σας. Η ζωή πάντα θα κρύβει εκπλήξεις – καλές, κακές και αδιάφορες. Για αυτό θα πρέπει να έχετε πάντα τον έλεγχο των συναισθημάτων σας.

Ιχθύες

Η υπομονή και η επιμονή είναι τα κλειδιά για μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση. Εσείς είστε περισσότερο φαν των μελοδραματικών καταστάσεων και του πάθους. Από ότι φαίνεται, το πεπρωμένο σας έχει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ανταμοιβές.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments