Video

Έτσι χορεύουν πια στα χωριά λόγω κορωνοϊού – Απίθανο video

Έτσι χορεύουν πια στα χωριά λόγω κορωνοϊού – Απίθανο video
Τρεις συμπολίτες μας επιστράτευσαν όλο τους το χιούμορ για να μας δείξουν πως μπορεί να είναι το Πάσχα στην εποχή του κορωνοϊού.

Οι Έλληνες σαν λαός έχουμε συνηθίσει να ζούμε έντονα το Πάσχα. Στα τραπέζια μας υπήρχαν πάντα άφθονα κρεατικά, μεζέδες κρασί και καλή διάθεση. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ειδικότερα την Κυριακή του Πάσχα είναι το αρνί στη σούβλα. Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι την περασμένη χρονιά καθώς φέτος δεν θα είναι όλα όπως τα ξέραμε.

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει πολλά πράγματα της καθημερινότητάς μας και το Πάσχα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Από τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και οι συναθροίσεις δεν επιτρέπονται, δεν θα μπορούσαν να γίνουν οικογενειακά τραπέζια πολλών ατόμων. Το φετινό Πάσχα θα γιορταστεί κανονικά,αλλά σε πιο στενό οικογενειακό κύκλο και το αρνί αντί για τη σούβλα θα καταλήξει στο φούρνο της κουζίνας.

Ο περισσότερος κόσμος έχει συμβιβαστεί με την ιδέα και η φράση που κυκλοφορεί είναι “Μένουμε σπίτι για να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου”. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν είδαν με καλό μάτι όλα τα παραπάνω. Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που επιστρατεύει όλο της το χιούμορ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι τρεις συμπολίτες μας στο παρακάτω βίντεο.

Όλα διαδραματίζονται σε κάποιο χωριό. Στο βάθος διακρίνεται και μια ψησταριά, αλλά οι πρωταγωνιστές έχουν επικεντρωθεί στον χορό. Ωστόσο έπρεπε να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις που πρέπει να έχει ο ένας με τον άλλο. Γι’ αυτό λοιπόν κρατάνε από ένα κλαδί, κρατάνε τις αποστάσεις και χορεύουν όπως έκαναν πάντα. Πάσχα στην εποχή του κορωνοϊού.

Πάσχα με κορωνοϊο 🙂

Gepostet von Γιάννης Ξανθόπουλος am Donnerstag, 2. April 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments