Video

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η νέα ειδικότητα του που θα τρελάνει όλες τις γυναίκες

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η νέα ειδικότητα του που θα τρελάνει όλες τις γυναίκες
Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο νικητής του Survivor αναζητά συνεχώς νέα ενδιαφέροντα έτσι μετά την ηθοποιία βρήκε τον χρόνο και εν μέσω καραντίνας ασχολήθηκε με κάτι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τις γυναίκες.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει δείξει πως θέλει συνεχώς να δοκιμάζει νέα πράγματα. Τον μάθαμε από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor όπου και κατέκτησε την πρωτιά. Έκτοτε βρίσκεται σταθερά στην ελληνική σόουμπιζ κάνοντας μάλιστα και τα πρώτα του βήματα στην ηθοποιία. Όμως δεν δείχνει να σταματά εκεί!

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου «Survivor» έκανε μαθήματα ναυαγοσωστικής με τον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της «Φωλιά των Κου Κου» να βρίσκονται εκεί. Ο «Ντάνος» που λατρεύει τη θάλασσα, έκανε τα δωρεάν μαθήματα της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, χωρίς να αποκαλύπτει αν δίνει τα φιλί της ζωής σε κάποια… εκτός νερού!

Όπως αποκάλυψε η καραντίνα για εκείνον ήταν μια περίοδος περισυλλογής, ενώ δεν πήγε καθόλου στο νησί του από φόβο μήπως κολλήσει κάποιον από τους δικούς του ανθρώπους. Κλείνοντας μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, αποκαλύπτοντας ότι η πρόταση που του ‘χει γίνει δεν αφορά κάποιο τηλεπαιχνίδι όπως έχει ακουστεί.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τους άνδρες που έχουν κερδίσει μεγάλη μερίδα του γυναικείου κοινού. Η παρουσία του σε σίριαλ και ταινίες έχει αποσπάσει ποικίλα σχόλια, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή καθώς αρέσκεται στο να δοκιμάζει τα όρια του. Τώρα ως ναυαγοσώστης ένα είναι το σίγουρο. Πολλές θα είναι οι γυναίκες που θα θέλουν το φιλί της ζωής από εκείνον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments