Διεθνή

Αρμενία κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρωθυπουργός της χώρας

Αρμενία κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρωθυπουργός της χώρας
Αρμενία κορωνοϊός: Η χώρα καταγράφει περισσότερα από 9.400 επιβεβαιωμένα κρούσματα ανάμεσα σε αυτά και ο πρωθυπουργός, Νικόλ Πασινιάν.

Αρμενία κορωνοϊός: Μπορεί στην Ελλάδα η πανδημία να έχει υποχωρήσει αισθητά, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τον υπόλοιπο πλανήτη. Πολλές είναι οι χώρες που συνεχίζουν να μετρούν καθημερινά εκατοντάδες νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα αλλά και νεκρούς από την πανδημία. Άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο. Μία από τις χώρες που συνεχίζει να ταλανίζεται από το φαινόμενο είναι και η Αρμενία.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στα θετικά κρούσματα βρίσκεται και ο πρωθυπουργός της χώρας, Νικόλ Πασινιάν, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του που προβλήθηκαν σε απευθείας μετάδοση μέσω Facebook. “Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, αλλά αποφάσισα να υποβληθώ σε τεστ γιατί σχεδίαζα να επισκεφτώ την πρώτη γραμμή”, είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας σημειώνοντας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Η Αρμενία για την ώρα μετρά 139 θανάτους, ωστόσο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν αγγίξει τα 9.500. Η κυβέρνηση από τη πρώτη στιγμή πήρε ταν απαραίτητα περιοριστικά μέτρα προλαβαίνοντας τα χειρότερα. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Νικόλ Πασινιάν μπορεί να είναι θετικός στον ιό ωστόσο για την ώρα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για την υγεία του. Θυμίζουμε πως εκτός από τον Πασινιάν η πανδημία επισκέφτηκε και τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, με τον Βρετανός να το περνάει αρκετά πιο βαριά όντας στην εντατική για δύο ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments