Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [15/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [15/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [15/06/20].

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Λόγω της θέσης της στον Κριό, δίνετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας! Φροντίζοντας εσάς, διατηρείτε πιο ουσιαστικό έλεγχο στις τρέχουσες καταστάσεις. Είναι σημαντικό σημείο, μιας και όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες συστήματα που αλλάζουν!

Η Σελήνη θα σχηματίσει διαδοχικές όψεις τετραγώνων το απόγευμα, με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας. Εργαστείτε μέχρι εκεί που μπορείτε, μην ξεπερνάτε τα όριά σας! Τη Δευτέρα θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τα σχέδια και τις ενέργειές σας για να βελτιώσετε τις προσωπικές σας δεξιότητες. Έχετε μια εβδομάδα μπροστά σας για να εστιάσετε στην εσωτερική σας ανάπτυξη. Τα νέα που θα λάβετε σήμερα θα αφορούν κατά το μεγαλύτερο μέρος νεαρά άτομα, μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού και τα λοιπά.

Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα για εργασίες με έγγραφα και συμβόλαια. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα βιώσουν μια σύντομη στιγμή πανικού ή άγχους. Οι γυναίκες στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη θα βιώσουν μια ξεχωριστή μέρα, αρκεί να είναι ανοιχτές σε μια νέα ευκαιρία που θα χτυπήσει την πόρτα τους. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα σας φέρει όχι μόνο νοσταλγία, αλλά και θλίψη, πόνο και αισθήματα απώλειας. Αν περιμένετε ότι κάποιο πρόβλημα θα χειροτερέψει σήμερα, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Θα ενοχλείστε εύκολα από τις πράξεις και τα λόγια άλλων ανθρώπων, ανεξάρτητα από τη σχέση σας με αυτούς. Η μέρα υποδεικνύει μια σημαντική συνομιλία, συνάντηση ή εκδήλωση που σχετίζεται με κάποιον συγγενή ή σύντροφο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα καλό θα ήταν να εστιάσετε στα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς. Δεν θα έχει κανένα νόημα να συγκρουστείτε ή να διαφωνήσετε για οτιδήποτε. Οι συνέπειες μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστες αν το κάνετε. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τον προϋπολογισμό σας για το καλοκαίρι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τη Δευτέρα θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά ή την περιουσία σας. Θα είναι σημαντικό να μπορέσετε να βρείτε κοινό έδαφος στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τη Δευτέρα, μην βιάζεστε να αντιδράσετε, αλλά σκεφτείτε προσεκτικά τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα απογοητευτείτε με τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε σε μια συνάντηση ή μια συζήτηση. Μπορεί να περιμένετε να σας πλησιάσουν κάποια άτομα με συγκεκριμένο σκοπό. Σήμερα θα υπάρξει μια στιγμή έντασης στην οικογένειά σας για τα χρήματα ή για κάποιο έγγραφο. Μερικοί από εσάς θα πληροφορηθείτε δυσάρεστα νέα ή ένα συμβάν που σχετίζεται με κάποιο συγγενή, φίλο ή γείτονα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments