Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [16/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [16/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [16/06/20].

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου μάχεται και ξεκαθαρίζει καθετί άγνωστο. Ο Άρης παράσχει δύναμη σε όλους τους αφοσιωμένους εργαζόμενους που βοήθησαν στην πορεία της πανδημίας. Ο Άρης θα περάσει στον Κριό στις 27 Ιουνίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021. Αυτή τη νέα θέση του για το υπόλοιπο της χρονιάς, θα βοηθήσει τους πάντες να ξαναβρούν τον βηματισμό τους.

Το απόγευμα η Σελήνη βγαίνει από το κενό πορείας, καθώς περνά στον Ταύρο για τις επόμενες δύο ημέρες. Εκεί θα γίνει πιο προσγειωμένη και ασφαλής. Αξιοποιήστε αυτές τις αίσιες και γήινες δονήσεις για να νιώσετε κι εσείς πιο σταθεροί. Βρίσκετε σταδιακά την καλή σας φόρμα και απόδοση. Την Τρίτη οι περιστάσεις και τα γεγονότα ευνοούν την εξέλιξη των σχεδίων ή των συναντήσεων που είναι σημαντικά για εσάς. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί κυρίως στις υλικές σας υποθέσεις. Η επικοινωνία ή οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή άτομα από άλλα, μέρη θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

Σήμερα εκτελέστε τα καθήκοντά σας με υπευθυνότητα και συνέπεια. Μην δημιουργήσετε ένταση με τους γύρω σας, για να μην καταστρέψετε τις ευνοϊκές τάσεις. Αν ενεργήσετε ανυπόμονα, θα πάρετε λάθος αποφάσεις ή θα προκληθούν παραλείψεις. Σκεφτείτε τι είναι σημαντικό και κατευθύνετε τις ενέργειές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Σε παγκόσμιο επίπεδο, θα παρατηρηθεί μια αύξηση πράξεων βίας και αδικίας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα. Πρόκειται να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές. Θα χρειαστεί να λάβετε μια σημαντική απόφαση. Η μέρα ευνοεί μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα χαρείτε με διάφορες συναντήσεις ή γεγονότα. Θα βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες, που θα σχετίζονται με διάφορα γεγονότα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες από άτομα που ζουν μακριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τρίτη θα λάβετε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορεί να αφορούν τους συγγενείς, τους φίλους, την εργασία ή τα ενδιαφέροντά σας. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε κατάθλιψη, φόβο ή ανασφάλεια. Αγνοήστε τους ανθρώπους που ενεργούν, αντιδρούν και μιλούν βιαστικά χωρίς κανέναν έλεγχο στα συναισθήματά τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα χρειαστεί να επέμβετε, για να επιλύσετε προβλήματα στη ζωή ατόμων που γνωρίζετε ή που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Σήμερα θα εκπλαγείτε από κάποια νέα ή τηλεφωνήματα. Η μέρα ευνοεί την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Σήμερα μπορεί να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για το σαββατοκύριακο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments