Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 113: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 25/6 – Οι υποψήφιοι κοινοτάρχες συγκρούονται

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 113: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 25/6 – Οι υποψήφιοι κοινοτάρχες συγκρούονται
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 113: Πολλές είναι οι νέες εξελίξεις που προκύπτουν στο επεισόδιο της Πέμπτης, με το χωριό να έχει ξεσηκωθεί και τους τρεις υποψήφιους κοινοτάρχες να έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 113: Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Η Μυρσίνη όμως δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι τρεις υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα; Επίσης, η Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ύστερα από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της.

Η Μυρσίνη έγινε έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, μα η Ασημίνα έδειξε σημάδια ψυχολογικής παραίτησης γεγονός που ανησύχησε τον Νικηφόρο. Παράλληλα, ο Κυπραίος βρήκε στο πρόσωπο ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του, τη λύση, για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα.

Από την άλλη, η Ελένη βρήκε ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Παράλληλα αυτή η δημοσίευση αναστάτωσε το χωριό και προκάλεσε τον πανικό του Δούκα που κατηγόρησε ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments