Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο με την στολή πιλότου

Ψευτογιατρός: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο με την στολή πιλότου
Ψευτογιατρός: Ο 47χρονος κατηγορείται ότι παρουσιαζόταν ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες με βότανα και διάφορα σκευάσματα.

Ο 47χρονος εκτός από πετυχημένος γιατρός πλασαριζόταν μέχρι και πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, όπως επιβεβαιώνουν νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο. Στο στόχαστρό του ο ψευτογιατρός δεν είχε κάποια εχθρικά αεροσκάφη, αλλά ανυποψίαστους ανθρώπους για να τους εξαπατήσει, γεμίζοντας τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, εμφανίζεται ο δόκτωρ Κόντος ως πιλότος. Η στολή που φαίνεται να φοράει ο ψευτογιατρός παραπέμπει σε άνδρα της αμερικανικής εθνικής φρουράς. Σε όσους την επιδείκνυε ισχυριζόταν ότι είχε υπηρετήσει σ’ αυτήν την ειδική μονάδα των ΗΠΑ, όπως προδίδουν τα σήματα στη στολή του.

Στην ίδια φωτογραφία του 47χρονου απατεώνα εικονίζεται, επίσης, ο χάρτης των δήθεν πολεμικών αποστολών στις οποίες τάχα συμμετείχε. Πίσω του βρίσκεται ένα μαχητικό F-16 σε αεροπορική βάση της Νέας Υόρκης, όπως μαρτυρούν οι χαρακτηριστικές ενδείξεις στην ουρά του αεροσκάφους. Ως γνωστόν ο 47χρονος ψευτογιατρός κατηγορείται ότι παρουσιαζόταν ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες με βότανα και διάφορα σκευάσματα. Φορώντας τη στολή του πιλότου εμφανίστηκε σε ασθενή στη Λάρισα. Αργότερα, συγγενείς του ενημέρωσαν τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha:

Η φωτογραφία του 47χρονου μέσα στο χειρουργείο

Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο με τον ψευτογιατρό ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Alpha και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ψευτογιατρός όχι μόνο μοίραζε – με το αζημίωτο – μαντζούνια σε ασθενείς αλλά έφτασε στο σημείο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι!

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο εμφανίζεται ο 47χρονος ψευτογιατρός μέσα στο χειρουργείο «ντυμένος» χειρούργος να ποζάρει με το νυστέρι στο χέρι μπροστά από ένα ανθρώπινο λίπωμα που έχει αφαιρεθεί από ασθενή. Ο προφυλακισμένος φαίνεται να ποζάρει δίπλα σε πραγματικούς ιατρούς και νοσηλευτές χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν ότι ο ίδιος δεν είναι γιατρός.

Το διαψεύδουν τα ντοκουμέντα

Ο 47χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν παρουσιαζόταν στα θύματά του ως γιατρός αλλά εκείνοι του «κόλλησαν» την ιδιότητα και απλά αυτός δεν έκανε κάτι για να την βγάλει από πάνω του. «Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη», είπε. Όμως τα ντοκουμέντα των διαψεύδουν αφού όχι μόνο εμφανίζεται ως γιατρός αλλά εμφανίζεται και μέσα σε χειρουργείο μετά το τέλος της επέμβασης. Η αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη του τουλάχιστον από το περασμένο Πάσχα.

Ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε ότι συνόδευε τους ασθενείς μέχρι τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία και όχι φυσικά στο χειρουργείο. «Πέραν της ιδιότητας μου ως βοτανολόγος ουδέποτε έχω αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Απλά ορισμένες φορές συνόδευα τους ασθενείς στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments