Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [13/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [13/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [13/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [13/07/20].

Κριός

Ο έρωτας ευδοκιμεί χάρη στην υπέροχη κι ευφάνταστη προσέγγισή σου. Οι ιδέες και τα οράματά σου βασίζονται στη φαντασία σου, γιατί ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να ζήσεις στη σχέση σου. Αν μέχρι τώρα η πρόοδος που επιθυμούσες στο δεσμό σου ήταν αργή,τότε δες τα αποτελέσματα μιας περισσότερο δημιουργικής και πειραματικής προσέγγισης.

Ταύρος

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο άτομο τώρα και η εμπιστοσύνη αποτελεί τη βάση του. Αν αποφασίσεις να αποκαλύψεις ένα μυστικό, θα είναι η τέλεια στιγμή για να μάθει ο εραστής σου τα αισθήματά σου και τις σκέψεις σου. Η αυθεντικότητα και η ειλικρίνειά σου θα βοηθήσει στην ενίσχυση της σχέσης σου και ο δεσμός ανάμεσά σας, θα παραμείνει βαθύς και δυνατός.

Δίδυμοι

Θέλεις να δώσεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας στον εραστή σου. Αλλά η κατάσταση θα προχωρήσει…σε σημείο που ίσως χρειαστεί να την αντιμετωπίσεις. Θα οριοθετήσεις κάποια όρια. Ίσως χρειαστεί επίσης να διαπραγματευτείς μαζί του, τους κανόνες της σχέσης σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να σημειωθεί η πρόοδος…. που θα ταιριάζει και θα καθησυχάζει και τους δύο.

Καρκίνος

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να λάμψεις, με τρόπο που ίσως δεν έχει δει μέχρι σήμερα ο αγαπημένος σου. Δείξε του πόσο ευέλικτη, ευαίσθητη και ανθεκτική είσαι. Μπορείς να επιβεβαιώσεις τον αγαπημένο σου πόσο εκτιμάς τη σχέση σας…και να του εξαφανίσεις την όποια αμφιβολία του.

Λέων

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον θα μπουν σε δύσκολη ή ευαίσθητη περιοχή τώρα. Αλλά ακόμη και αν έχεις την άνεση να αποφύγεις ένα δυο θέματα, που δε θέλεις να συζητήσεις τώρα, ξέρεις πως δε μπορείς να τα αποφύγεις για πολύ. Να εμπιστεύεσαι πως οποιεσδήποτε προβληματικές συζητήσεις, διαχειρίζονται με επιτυχία αν ξεκινήσουν με αυτοπεποίθηση και ευαισθησία.

Παρθένος

Μια διαφορετική και πιο πειραματική προσέγγιση στα ερωτικά σου θα βελτιώσει τη σχέση σου. Θα θελήσεις να εκφραστείς καλλιτεχνικά… να γράψεις, να σχεδιάσεις, να ζωγραφίσεις. Ωστόσο, μ’ αυτό τον τρόπο, θα αποκαλύψεις σκέψεις ή συναισθήματα, που νιώθεις βαθιά μέσα σου. Αυτό θα το θυμάσαι για πάντα….τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου – που θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Ζυγός

Ένα ρομαντικό όνειρό σου, ίσως γίνει πιο εμφανές και ξεκάθαρο. Μην το απορρίψεις όμως πιστεύοντας πως είναι «όνειρο θερινής νυκτός». Η αποφασιστικότητά σου μπορεί να φέρει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, εφόσον δεν εστιάζεις τόσο στον προορισμό. Γιατί υπάρχουν πολλά που μπορείς να απολαύσεις στο ταξίδι!

Σκορπιός

Η διαίσθησή σου, πάντα σε διευκόλυνε και σε καθοδηγούσε σωστά. Πρέπει και τώρα να την εμπιστευτείς ειδικά αν έχεις αμφιβολίες ή η έλλειψη εμπιστοσύνης σου, επηρεάζει τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις. Εστίασε στο μήνυμα της διαισθητικής σου καρδιάς. Ξέρεις πως κατευθύνεσαι στην έναρξη ενός νέου ρομαντικού κεφαλαίου που θέλεις να ζήσεις με όλο σου το «είναι». Αυτό που βλέπεις να εκδηλώνεται στον ορίζοντα, δεν είναι υπερβολικό.

Τοξότης

Αν εμφανιστεί ένα νέο επίπεδο φιλοδοξίας στα ερωτικά σου, να ξέρεις πως θα σε βοηθήσει – αν το πιστέψεις- να φτάσεις σε ένα καινούργιο παθιασμένο προορισμό. Μπορεί ο αγαπημένος σου να θέλει το χρόνο του για να συνδεθεί με αυτό τον προορισμό. Αλλά μόλις δει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, θα μοιραστεί μαζί σου την επιθυμία να μεταφέρεις κάτι, σε μια νέα κατεύθυνση.

Αιγόκερως

Έχεις εξαιρετική σοφία βασισμένη στην εμπειρία σου, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις την πρόοδο στα ερωτικά σου. Για αυτό πρέπει να την εμπιστεύεσαι σιωπηρά. Είναι το εισιτήριό σου για την άρση των φόβων που έχεις για την ερωτική σου ζωή. Ενθαρρύνεσαι επίσης να ορίσεις νέα όρια και να ανακαλύψεις εκ νέου το όραμα που έχεις για το μέλλον. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου εξελίσσονται. Είναι σημαντικό, να εξελιχθείς μαζί τους.

Υδροχόος

Αν φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, θα δεις μια τεράστια διαφορά στη στάση σου… ειδικά όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου. Αυτή είναι η στιγμή για να υιοθετήσεις μια νέα προοπτική για την ερωτική σου ζωή, ειδικά αν πολλά σε έχουν κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητη τελευταία. Οι περιπέτειες και οι εμπειρίες που προσφέρονται, περιορίζονται μόνο από τη φαντασία και την προσπάθειά σου. Όμως έχεις απόθεμα και από τα δύο. Επομένω .δεν έχεις δικαιολογία.

Ιχθύες

Οι υποθέσεις προκαλούν πολλά προβλήματα αρκετά συχνά. Μην αφήσεις μια περήφανη πεποίθηση στα ερωτικά σου, να δημιουργήσει προβλήματα τώρα. Αν είσαι ελεύθερη και κινείται κάτι καλά μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε υποθέτοντας ότι ξέρει πώς αισθάνεσαι, θα καθυστερήσει σημαντικά την εξέλιξη. Το ίδιο θα συμβεί αν είσαι σε σχέση. Ναι, πολλά μπορεί να φαίνονται προφανή. Αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να ξεκαθαρίσεις ορισμένα σημεία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments