Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [14/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [14/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [14/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [14/12/20].

Κριός

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα προκύπτουν περισσότερα ζητήματα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Εάν βγαίνετε με περισσότερα από ένα άτομα, προσπαθείτε να ταιριάξετε τα ραντεβού στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά σας. Είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να βγάλετε κάτι.

Ταύρος

Ίσως να είναι λίγο δύσκολο να έρθετε σε επαφή με το ταίρι σας σήμερα. Ωστόσο, μπορεί να είναι καλό και για τους δύο να γνωριστείτε καλύτερα, χωρίς να είστε συνέχεια κολλημένοι μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Αν ψάχνετε κάποιο ξεχωριστό άτομο για να μοιραστείτε τη ζωή σας, έχετε την ανάγκη να βγείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Ενταχθείτε σε διαδικτυακές ομάδες ή λέσχες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε το επόμενο ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Η αγάπη και ο έρωτας κρύβουν παγίδες σήμερα. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α που δεν αναζητά μια σοβαρή σχέση. Αν κι εσείς θέλετε κάτι χαλαρό, θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Αλλά αν αναζητάτε μόνιμη σχέση, για να μην πληγωθείτε καλύτερα να κρατηθείτε μακριά του/της.

Λέων

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε χαλαρά, με όσα άτομα θέλετε… Δεν θα σας δει κάποιος σοβαρά, ούτε θα σας αναγκάσει να δεσμευτείτε σε κάτι που δεν θέλετε. Το μόνο που επιθυμείτε, είναι να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε κόσμο.

Παρθένος

Σήμερα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας ή τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας. Ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, να πάρετε τον χρόνο σας και να ξανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Όταν ξαναβρεθείτε, θα νιώθετε πολύ καλύτερα.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα μαζί που θα διευρύνουν το φάσμα των δραστηριοτήτων σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα, θα έχετε περισσότερη τύχη στις διαδικτυακές σας επαφές.

Σκορπιός

Πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα φάση στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στον χώρο που ζείτε. Ίσως θελήσετε να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Εναλλακτικά, ίσως σκεφτείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα ακίνητο, είτε να αναδιαμορφώσετε το διαμέρισμα που ζείτε.

Τοξότης

Αν ψάχνετε την τέλεια σχέση, μπορεί να φανείτε τυχεροί σήμερα! Βγείτε και γνωρίστε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Ενδεχομένως να γνωρίσετε κάποιον/α που του/της αρέσει να μιλάει για το νόημα της ζωής. Ευτυχώς, είστε έτοιμοι να τον/την ακούσετε.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε να κάνετε μερικές νέες επενδύσεις με το ταίρι σας. Εάν θέλετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας ώστε να έχετε μεγαλύτερα οφέλη, τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποιου είδους επένδυσης, θα ήταν συνετό να κάνετε πρώτα μια έρευνα αγοράς.

Υδροχόος

Ο έρωτας θα είναι άγριος και παθιασμένος σήμερα. Αν γνωρίσατε πρόσφατα κάποιον/α, να ξέρετε ότι μαζί του/της θα βιώσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Το καλό είναι ότι και οι δύο έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ιχθύες

Μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή από το να χαλαρώσετε τις αναστολές σας… Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει το πάθος και την διασκέδαση και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Εάν βγείτε, μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν δεν πέφτετε στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού. Αν δεν έχετε πρόβλημα, η αποψινή νύχτα θα σας μείνει αξέχαστη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments