Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και μπερδεύει κάποια σήματα που υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν αυτονόητα.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικές εντάσεις. Οι ερωτικές προβλέψεις μιλούν για δράση, ενθουσιασμό και γρήγορους ρυθμούς για όλα τα ζώδια.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Φαίνεται ότι κάποιος/α με τον/την οποίο/α ήσασταν κοντά στο παρελθόν έχει προσεγγίσει το άτομο με το οποίο είστε μαζί τώρα. Και συνειδητοποιείτε ότι όσα λένε στον/στην σύντροφό σας για εσάς είναι ένα μάτσο ψέματα. Τι θα κάνετε για αυτό;

Ταύρος 

Γίνεστε όλο και πιο καχύποπτοι καθώς προχωρά η μέρα, ειδικά επειδή νομίζετε ότι ακούσατε κατά τύχη κάτι που αφορούσε το τελευταίο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αυξάνει περισσότερο την καχυποψία σας. Αλλά αν αγαπάτε πραγματικά τον/τη σύντροφό σας, θα αφιερώσετε χρόνο για να ανακαλύψετε την αλήθεια.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπερδεύει κάποια σήματα που υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν αυτονόητα. Ξέρετε ότι αρέσετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο σας και σας αρέσει εξίσου. Και όμως όταν προσπαθείτε να κανονίσετε ένα απλό ραντεβού, δεν τα καταφέρνετε. Και οι δύο κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα κάτω από ένα πέπλο φαινομενικής αδιαφορίας.

Καρκίνος

Παρόλο που θα ήταν ωραίο να πιστεύετε ότι εμπιστεύεστε απόλυτα τον/την αγαπημένο/η σας, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε άλλη κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει ότι η καχυποψία και η δυσαρέσκειά σας ολοένα και μεγαλώνει. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να κρυφτείτε πίσω από ένα πέπλο σιωπής. Συζητήστε τους μεγαλύτερους φόβους σας με το ταίρι σας και βρείτε έναν τρόπο να τους ξεπεράσετε.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μεγαλοποιήσει κάποιο περιστατικό. Φαίνεται αποφασισμένος/η να σας κατηγορήσει για απιστία, ενώ εσείς δεν θυμάστε να κάνατε κάτι που θα μπορούσε να εγείρει τέτοιες υποψίες. Βάλτε τα δυνατά σας για να αποκαταστήσετε την φήμη σας.

Παρθένος

Η ζωή είναι λίγο περίεργη σήμερα. Θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τις εκπλήξεις της μέρας να σας ρίξουν. Διατηρήστε αυτή την ήρεμη και ανεξάρτητη εικόνα που έχετε καλλιεργήσει με επιτυχία. Οι άνθρωποι γύρω σας θα ψάχνουν σημάδια ότι έχετε σοκαριστεί, μην τους δώσετε αυτή την ικανοποίηση.

Ζυγός 

Σήμερα μπορεί να πραγματοποιήσετε επιτέλους κάτι που περιμένατε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή μέρα θα φέρει επανάσταση στην ερωτική σας ζωή. Χωρίς ημίμετρα και ανεκπλήρωτες προθέσεις. Περιμένατε τόσο καιρό για αυτή την στιγμή. Μην κάνετε πίσω.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε το σημάδι σας. Θα κάνετε την καλύτερη εντύπωση σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτός/ή έχει σχέδια για εσάς και είναι αποφασισμένος/η να τα πραγματοποιήσει. Μην κάνετε πίσω. Θα το μετανιώσετε.

Τοξότης 

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα πρόβλημα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Η αντίληψή σας θα κάνει την διαφορά ανάμεσα στο να εγκαταλείψετε κάποιο άτομο ή να του επιτρέψετε να επιστρέψει στη ζωή σας. Μπορείτε πλέον να καταλάβετε κάτι που δεν βλέπατε μέχρι τώρα. Θα έχετε μια στιγμή αποκάλυψης.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει διάφορες εκπλήξεις στην ζωή σας. Ελπίδα και έλλειψη ελπίδας, αγάπη και φόβος μήπως χάσετε τον έρωτα της ζωής σας. Είναι λες και περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Αν και μπορεί να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την διαδρομή.

Υδροχόος

Αισθάνεστε σαν το ψάρι έξω από το νερό σήμερα, προσπαθώντας να χωρέσει σε κάποιο μέρος που δεν ανήκετε. Δεν χρειάζεται να περάσετε αυτή τη διαδικασία για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ατόμου. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που δεν είναι τόσο ακραίοι. Τι θα λέγατε για ένα μπουκέτο λουλούδια με μία ιδιόχειρη κάρτα;

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικές εντάσεις. Θέλετε δράση, ενθουσιασμό και γρήγορους ρυθμούς. Εάν αισθάνεστε ότι το ταίρι σας σας κρατάει πίσω, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να του πείτε να φύγει. Χρειάζεστε χώρο, αλλά μην ενεργήσετε πολύ παρορμητικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments