Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [29/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [29/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Πάντα υπάρχει ένας τρόπος να γίνει κάτι, αρκεί να είναι κανείς αποφασισμένος.

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δείχνει ότι υπάρχει δυσκολία να καταλάβει κανείς τι είναι αλήθεια και τι όχι, με το τρέχον πλανητικό σκηνικό να υποδεικνύει μερικά σημάδια για το κάθε ζώδιο.

Κριός

Πάντα υπάρχει ένας τρόπος να γίνει κάτι, αρκεί να είστε αποφασισμένοι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αναζητάτε μια λύση για τα εμπόδια που παρεμποδίζουν μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Το κλειδί είναι να μην τα βλέπετε ως προβλήματα αλλά ως μοναδική ευκαιρία.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας στην ερωτική σας ζωή. Με τη στάση σας σχεδόν υπονομεύετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Η απάντηση δεν βρίσκεται σε αυτό που θα κάνει ή όχι ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφος αλλά μέσα σας. Δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Δίδυμοι

Όσο και αν προσπαθείτε να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, πέφτετε σε τοίχο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αρχίζετε να απογοητεύεστε καθώς θέλετε να επιλύσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Υπάρχει ένας τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτή την δυσκολία, αρκεί να προτίθεστε να αλλάξετε προοπτική.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την εμπλοκή σας σε μια συγκεκριμένη σχέση. Θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να ανακαλύψετε από πού πηγάζουν αυτές οι αμφιβολίες και γιατί φοβάστε. Και στην συνέχεια να είστε πρόθυμοι να δείξετε εμπιστοσύνη και να προχωρήσετε.

Λέων

Γενικά δεν σας αρέσουν οι καθυστερήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς. Αλλά το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει αντιμέτωπους με μια πρόκληση. Θα πρέπει πολύ γρήγορα να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ακολουθήστε την πιο ασυνήθιστη τακτική.

Παρθένος

Προσέξτε την τελειομανία σας σήμερα. Καθώς μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να παρασυρθείτε και να κατηγορήσετε το ταίρι σας για κάτι που ποτέ δεν θα σκεφτόταν να διαπράξει. Πριν μιλήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τον πραγματικό αντίκτυπο των λεγομένων σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να πιστεύετε τυφλά κάποιο άτομο που θέλετε απελπισμένα. Ό,τι και να σας λένε φίλοι και γνωστοί για να σας ξυπνήσουν, δεν τους πιστεύετε, ακόμα κι αν οι αποδείξεις είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Αν σκέφτεστε να το προχωρήσετε με αυτό το άτομο, τότε θα ήταν καλύτερα να γνωρίζετε την αλήθεια.

Σκορπιός

Μπορεί να αλλάξετε πολλές φορές γνώμη σήμερα. Η ενέργεια της σημερινής μέρας δείχνει ότι δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι είναι αλήθεια και τι όχι. Εάν θέλετε πραγματικά να ανθίσει η σχέση σας, τότε ίσως θα πρέπει να αγνοήσετε κάποια πράγματα που συνέβησαν πρόσφατα. Η επιλογή είναι δική σας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικές από τις φαντασιώσεις σας που μέχρι τώρα κρατάγατε κρυφές. Αν η σεξουαλική σας ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση, επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας για να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε τη χαλαρή ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας για να συνδεθείτε βαθύτερα με τον/την σύντροφό σας και να ενισχύσετε την αίσθηση ασφάλειας ανάμεσα σας. Αφήστε στην άκρη τις συγκρούσεις του πρόσφατου παρελθόντος και προσπαθήστε να εξομαλύνετε τα προβλήματά σας.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ανοίγει μια μικρή πόρτα στην καρδιά σας – μια πόρτα που συνήθως κρατάτε κλειστή, εκτός από ειδικές περιπτώσεις όπου αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς για να εξερευνήσετε τι βρίσκεται πίσω από αυτήν. Η δύναμη των συναισθημάτων σας είναι τόση σήμερα, που παρασύρει μακριά τον φόβο της απόρριψης.

Ιχθύες

Μην αφήσετε μια συγκεκριμένη επίμονη σκέψη να δηλητηριάσει την καλή γνώμη που έχετε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να υποψιάζεστε το χειρότερο, παρόλο που βαθιά στην καρδιά σας θέλετε να πιστέψετε το καλύτερο. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να ακούσετε τη διαίσθησή σας και να αφήσετε στην άκρη τυχόν αρνητικές σκέψεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments