Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [30/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [30/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν θα βοηθήσει την κατάσταση κάποιων ζωδίων.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό βάζει κάποια ζώδια σε δίλημμα ενώ σε άλλα δίνεται η δικαιολογία που χρειάζονται για να αποφευχθεί να εξηγήσουν τον λόγο που υπήρξε αλλαγή συμπεριφορά.

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε δίλημμα. Θα ακούσετε την καρδιά ή το μυαλό σας; Σε ό,τι αφορά μια συγκεκριμένη στενή σχέση, αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά προβληματικό τώρα, καθώς οι σκέψεις σας έρχονται σε άμεση αντίθεση με τα συναισθήματά σας. Περιμένετε λίγες μέρες πριν να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Ταύρος 

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο αποστασιοποιημένοι από ό,τι συνήθως. Στη σχέση σας ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι αισθάνεστε πάθος για αυτό τ άτομο αλλά δεν έχετε καμία πρόθεση να προδοθείτε και να το δείξετε. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον μπορεί να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Ίσως θα πρέπει να του/της δώσετε μερικές εξηγήσεις.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δικαιολογία που χρειάζεστε για να αποφύγετε να εξηγήσετε γιατί η συμπεριφορά σας απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να άλλαξε πρόσφατα. Μπορεί να του/της δώσετε κάθε είδους άσχετους λόγους χωρίς να χρειαστεί να φανερώσετε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να το αποφύγετε για πολύ καιρό ακόμη.

Καρκίνος

Γνωρίζετε πολύ καλά πώς νιώθει ένα συγκεκριμένο άτομο για εσάς και εκπλήσσεστε γιατί δεν έχει φανερώσει ακόμη τα συναισθήματά σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν θα βοηθήσει την κατάσταση, καθώς έχει την τάση να μιλάει για τα πάντα εκτός από αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Κάντε λίγη υπομονή.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, όσο και αν προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε. Μπορεί να κατηγορείτε το αντικείμενο του πόθου σας ότι δεν ξέρει τι θέλει αλλά αν θέλετε να είστε ειλικρινείς ούτε εσείς γνωρίζετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι επιθυμείτε από την μελλοντική σας σχέση και να καθορίσετε τη θέση σας.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό παγώνει προσωρινά την ελεύθερη ροή επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, μην το παίρνετε κατάκαρδα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να καταλάβετε πώς ή γιατί συνέβη αυτό. Εάν καταφέρετε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος, θα έχετε κάνει ένα τεράστιο βήμα για να έρθετε πιο κοντά.

Ζυγός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να συζητήσετε για κάποια πράγματα, αλλά δεν θα καταφέρετε να συμφωνήσετε από την αρχή. Δεν θα βρείτε την απάντηση αναζητώντας όλα τα ζητήματα στα οποία συμφωνείτε, αλλά υιοθετώντας μια εντελώς νέα και πρωτότυπη προοπτική.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας φέρει κάποιο εμπόδιο που δεν θα μπορείτε να βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό το φαινομενικό εμπόδιο είναι μια ευλογία, καθώς θα σας επιτρέψει να καταλάβετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης 

Απολαμβάνετε να συζητάτε με κόσμο αλλά το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας δυσκολέψει να μεταδώσετε το μήνυμα που θέλετε σε κάποιον/α που νομίζετε ότι χρειάζεται τη βοήθεια και την καθοδήγησή σας. Αν και αυτό το άτομο ξέρει καλύτερα από τον καθένα, φαίνεται ότι δεν δέχεται με τίποτα τις συμβουλές σας. Ίσως στην πραγματικότητα δεν τις χρειάζεται.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να προσπαθήσετε να μπλοκάρετε τα σχέδια του/της συντρόφου σας. Μπορεί να έχει κάποιες ιδέες που σας φαίνονται πολύ διαφορετικές και πιθανώς λίγο ακραίες. Μη γίνεστε πεισματάρηδες. Εσείς θα χάσετε.

Υδροχόος

Δυσκολεύεστε να ανεχτείτε εκείνους που φαίνονται αποφασισμένοι να παραμείνουν προσκολλημένοι στο παρελθόν. Ωστόσο το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι κι εσείς οι ίδιοι έχετε κολλήσει, αλλά δεν το καταλαβαίνετε. Με την στάση σας κρατάτε σε απόσταση ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Ξεκολλήστε πριν να είναι αργά.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στο μυαλό σας σοβαρές σκέψεις για μια συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να σκέφτεστε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του να είστε μαζί με αυτό το άτομο. Αυτού του είδους τα διλήμματα δεν επιλύονται μόνο με τη λογική. Ακούστε λίγο και την καρδιά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments