Video

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτός είναι ο σωσίας του – Άναυδος ο δημοσιογράφος

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτός είναι ο σωσίας του – Άναυδος ο δημοσιογράφος
Γιώργος Παπαδάκης: Τον «σωσία» του γνώρισε κατά τη διάρκεια εκπομπής ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Τον «σωσία» βρήκε χάρη στη συνδομή μιας τηλεθεάτριάς του ο Γιώργος Παπαδάκης. Σε πρόσφατη εκπομπή είχε και ένα ιδιαίτερο περιστατικό, όπου δέχθηκε μήνυμα που τον αποκαλούσε «σκουλήκι περιπτερά».

Γιώργος Παπαδάκης: Η απίστευτη ομοιότητα με έναν παλιό βουλευτή

Τηλεθέατρια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, εντόπισε την ομοιότητα του Γιώργου Παπαδάκη με τον λοχαγό Κοσμά Δουβιώτη. Μάλιστα, έστειλε τη φωτογραφία στην εκπομπή προκειμένου να δει και ο ίδιος Γιώργος Παπαδάκης με τα μάτια του, την απίστευτη ομοιότητά τους και τα κοινά τους χαρακτηριστικά. «Κύριε Παπαδάκη μοιάζετε εκπληκτικά με τον κύριο της φωτογραφίας», του είπε η τηλεθεάτρια. Γιώργος Παπαδάκης

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, το έψαξε και ο Κοσμάς Δουβιώτης εξελέγη βουλευτής Σποράδων το 1899 και διετέλεσε προσωρινός πρόεδρος της Βουλής. Ο Δουβιώτης πέθανε σε ηλικία 96 ετών το 1922. «Η γυναίκα μου μόλις είδε τη φωτογραφία νόμιζε ότι μου είχαν κάνει κολάζ», είπε ο δημοσιογράφος. «Έτσι θα είμαι όταν φτάσω σε αυτή την ηλικία. Πάντως η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Από εδώ και πέρα θα με λέτε λοχαγέ», σημείωσε.

Γιώργος Παπαδάκης: Τον αποκάλεσαν σκουλήκι περιπτερά on air

Πυρ και μανία ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, με έναν τηλεθεατής που τον έβρισε και τον στόλισε με διάφορα άκομψα, κοσμητικά επίθετα. Ο παρουσιαστής, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, δεν άντεξε και διάβασε on air το μήνυμά του άγνωστου που τον αποκάλεσε «σκουλίκι περιπτερά», θέλοντας να του απαντήσει με το δικό του, αιχμηρό τρόπο.

Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments