Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [26/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [26/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι είστε ασυγκράτητοι στον έρωτα. Εάν έχετε βάλει στο μάτι κάποιο ανυποψίαστο άτομο και σκοπεύετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να κερδίσετε ένα ραντεβού μαζί του, τότε φαίνεται ότι δεν έχει άλλη επιλογή παρά να σας πει ναι. Αυτή τη στιγμή η λέξη όχι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας.

Ταύρος

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στη σχέση σας και θεωρείτε ότι έχετε φτάσει σε αδιέξοδο, η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Κάποιος από τους δυο σας δεν αντέχει πλέον τις εντάσεις και θα χρειαστεί να ξεκινήσετε μία συζήτηση για να διευθετήσετε τα πράγματα. Και οι δύο επιζητάτε επίλυση και ηρεμία.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για κάτι το οποίο κρατούσατε μέσα σας εδώ και καιρό, καθώς δεν θέλατε να ταράξετε τα νερά ή να προκαλέσετε εντάσεις. Η ενέργεια της σημερινής μέρας θα είναι ο καταλύτης που χρειαζόσασταν για να απελευθερώσετε όσα έχετε να πείτε και να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις.

Καρκίνος

Αισθάνεστε πολύ πιο θαρραλέοι και σίγουροι από ότι έχετε νιώσει εδώ και πολύ καιρό. Αν επιζητούσατε να έρθετε σε επαφή με κάποιο συγκεκριμένο άτομο αλλά δεν βρίσκατε το θάρρος, σήμερα διαπιστώνετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Θα κάνετε επιτέλους την πρώτη κίνηση και θα αισθανθείτε πραγματικά ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας, που το τολμήσατε.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει πιο εκφραστικούς και ανοιχτούς από ότι συνήθως. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η βελτίωση ή η επιδείνωση της ερωτικής σας ζωής, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε να πείτε στον/στην ερωτικό/ή σας σύντροφο. Καλό θα ήταν να σταματήσετε και να σκεφτείτε λίγο, πριν ανοίξετε το στόμα σας. Προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι ο/η σύντροφός σας σας έχει εμπλέξει σε διάφορες εργασίες. Συμβαίνουν πολλά αυτή την περίοδο που αφορούν ένα συγκεκριμένο εγχείρημα, που ξαφνικά παίρνει η ζωή μετά από μία περίοδο αδράνειας. Από την άλλη, μπορεί να ενοχληθείτε από την στάση του, καθώς θεωρείτε ότι αναλαμβάνει περισσότερα πράγματα από όσα μπορεί να διαχειριστεί.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει επιπλέον ένταση σε οποιαδήποτε συζήτηση στην οποία θα εμπλακείτε. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια από αυτές τις συζητήσεις για τη σχέση σας, τότε καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε όσο δικαιολογημένοι και αν αισθάνεστε. Μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση σας, ειδικά αν μπείτε στη διαδικασία να βρείτε το δίκιο σας.

Σκορπιός

Αντί να πείτε αυτό που σκέφτεστε σήμερα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αποφύγετε τη σύγκρουση, κρύβοντας τα συναισθήματά σας πίσω από ένα προσωπείο αδιαφορίας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι παρόλο που αυτή φαίνεται να είναι η λιγότερο αμφιλεγόμενη επιλογή, στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα, καθώς η ένταση θα συνεχίσει αναπόφευκτα να αυξάνεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σας.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει το απαραίτητο θάρρος για να ζητήσετε το πολυπόθητο ραντεβού από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όχι ότι συνήθως έχετε πρόβλημα με τα λόγια αλλά σε αυτή την περίπτωση φοβάστε ότι μπορεί να σας απορρίψει. Παρά ταύτα, μόλις αρθρώσετε τις πρώτες κουβέντες και δείτε ότι η ανταπόκριση είναι θετική, θα πάρετε τα πάνω σας.

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα εμπόδιο που σας δυσκολεύει να γνωριστείτε καλύτερα με κάποιο συγκεκριμένο άτομο και αυτό σας προξενεί ανησυχία. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ίσως είναι ακριβώς ο καταλύτης που χρειάζεστε για να προχωρήσετε παρακάτω. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε πιο πιεστικοί από ότι συνήθως, είστε πρόθυμοι να πάρετε το ρίσκο.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για μία σχέση για την οποία μέχρι πρότινος ήσασταν κάπως επιφυλακτικοί. Η ενέργεια της μέρας σας κάνει πιο ανοιχτούς και εκφραστικούς από ότι συνήθως και επίσης πιο επίμονους στην κάλυψη των αναγκών σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε έναν πιο ενεργό ρόλο στο μέλλον, κάτι που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Η σημερινή μπορεί να είναι η μέρα που θα εμπλακείτε πιο βαθιά με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, το οποίο μέχρι τώρα δεν είχε αποφασίσει αν θέλει να δεσμευτεί μαζί σας ή όχι. Όλο αυτό το πάθος και ο ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα βοηθάει ώστε κανένας από τους δυο σας να μην μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα συναισθήματά του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments