Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [24/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [24/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Σας αρέσουν οι νέες εμπειρίες, αλλά κατά βάθος σας αρέσει να σας προειδοποιούν εκ των προτέρων εάν πρόκειται να σας κάνουν μια έκπληξη. Η σημερινή μέρα φέρνει ένα απροσδόκητο γεγονός στη ζωή σας, κάτι που δεν έχετε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα.

Να είστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη αλλαγή, που θα αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Να περιμένετε ότι θα βιώσετε μια πραγματική περιπέτεια.

Ταύρος

Μπορεί να βιώσετε μια προσωρινή αίσθηση χάους στη ζωή σας σήμερα, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Εάν έχετε κολλήσει σε μια αποτυχία στην τρέχουσα σχέση σας, τότε μια απότομη κλωτσιά από το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα σας επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Πρέπει να αλλάξετε τώρα, και σύντομα θα σας φανερωθεί το γιατί.

 Δίδυμοι

Μπορεί να είστε αυτός /αυτή που θα υποκινήσει μια αλλαγή στη ζωή είτε του/της αγαπημένου/ης σας είτε κάποιου/κάποιας που έχετε ερωτευτεί εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάτι παράλογο. Μπορεί αρχικά να αποδοκιμαστείτε, ωστόσο αργότερα οι άλλοι θα επαινέσουν την προνοητικότητα σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να τελειώσει ένα κεφάλαιο σε μια σχέση και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Είτε τερματίσετε την τρέχουσα σχέση σας, είτε αποφασίσετε να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά, είτε δεσμευτείτε περαιτέρω, είναι καιρός να συμβεί αυτή η αλλαγή. Είναι αυτό που χρειάζεστε για να αρχίσετε να κατευθύνεστε προς μια νέα και πιο παραγωγική πορεία.

Λέων

Υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί κάτι ξαφνικά στην ερωτική σας ζωή τώρα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει τα πράγματα έτσι, ώστε μια σχέση που δεν πήγαινε καλά εδώ και καιρό να τελειώσει ξαφνικά και να ανθίσει ένας νέος έρωτας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι θέλετε να εμπλακείτε περισσότερο ή να αποχωρήσετε από μία σχέση. Όλα μπορούν να συμβούν σήμερα.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση ενθουσιασμού στην ερωτική σας ζωή. Ξέρετε εδώ και αρκετό καιρό ότι τα πράγματα στην σχέση σας πρέπει να αλλάξουν και σήμερα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία για να το κάνετε αυτό. Αλλά η ευκαιρία μπορεί να έρθει με τη μορφή ενός γεγονότος από το που πουθενά ή μιας έκπληξης. Το σημαντικό είναι ότι όλα θα πάνε όπως τα θέλετε.

Ζυγός

Ίσως είναι η αίσθηση της ίντριγκας που περιβάλλει ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ελκύει σαν πεταλούδα στη φωτιά. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τον/την γνωρίσετε πολύ καλύτερα. Αν και φαίνεται αρκετά ήσυχος/η και συγκρατημένος/η, όλη του/της η αύρα λάμπει από ενέργεια, κάτι που σας γοητεύει και σας συναρπάζει.

Σκορπιός

Υπάρχει αρκετό μυστήριο στην ατμόσφαιρα αέρα σήμερα τόσο για εσάς όσο και για τον/την σύντροφό σας, καθώς και μαγεία. Δημιουργείται μια υπέροχη ψευδαίσθηση στην οποία η αλλαγή είναι εξαιρετικά πιθανή – οπότε να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια μπορεί να μην εμπίπτει στα πλαίσια του φυσιολογικού και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Τοξότης

Ο/Η σύντροφός σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Από τη μια πλευρά ο φίλος σου είναι πολύ σιωπηλός και κλεισμένος/η στον εαυτό του/της και σχεδόν δεν μπορείτε να του/της πάρετε κουβέντα. Από την άλλη, φαίνεται εξαιρετικά ανήσυχος/η, σαν να περιμένει κάτι να συμβεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επίκειται κάποιου είδους θετική αλλαγή – να είστε έτοιμοι.

Αιγόκερως

Ένα πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό θα βρει λύση σήμερα. Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε χάσει αυτή τη μαγική σπίθα που χαρακτήριζε τη σχέση σας, τότε ετοιμαστείτε για ένα γεγονός που στην αρχή θα σας ενοχλήσει αλλά τελικά θα σας φέρει πιο κοντά. Μερικές φορές χρειαζόμαστε ένα απότομο χτύπημα για να ξυπνήσουμε.

Υδροχόος

Ξοδεύετε πολύ χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσετε μια αίσθηση ισορροπίας μέσα σας αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια κατάσταση κατά την οποία αυτή η ισορροπία θα διαλυθεί και θα προσπαθείτε να σκεφτείτε απεγνωσμένα τι να κάνετε στη συνέχεια. Καλύτερα να χαλαρώσετε και να μην κάνετε τίποτα. Τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό γρηγορότερα από όσο φαντάζεστε.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας βγάζει στην επιφάνεια τον πιο άτακτο εαυτό σας. Σκέφτεστε εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο μιας σχέσης με ένα συγκεκριμένο άτομο και σήμερα επιτέλους παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία για να του δείξετε πόσο υπέροχοι είστε. Μπορεί να χρειαστεί να μεταχειριστείτε κάπως ανορθόδοξους τρόπους, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Πειραματιστείτε και πετύχετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments