Διεθνή

Meta: Το twitter τρολάρει τον Ζάκερμπεργκ για την μπάρμπεκιου σως στην παρουσίαση

Meta: Το twitter τρολάρει τον Ζάκερμπεργκ για την μπάρμπεκιου σως στην παρουσίαση
Meta: Στην βιβλιοθήκη που φαίνεται από τον διάσημο ιδρυτή του facebook εκτός από βιβλία υπάρχει και ένα μπουκαλάκι από μπάρμπεκιου σως.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε ότι ο κολοσσός των social media θα αλλάξει το όνομα της εταιρείας σε Meta, σε ένα rebrand που έρχεται καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει μια συνεχιζόμενη σειρά κρίσεων δημοσίων σχέσεων. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε μία ελληνική λέξη για αυτό.

Την ώρα όμως που όλος πλανήτης παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το χθεσινό βίντεο του Ζάκερμπεργκ κάποιοι πιο παρατηρητικοί στάθηκαν στις λεπτομέρειες. Και για την ακρίβεια σε μια λεπτομέρεια που αναστάτωσε κυριολεκτικά το Twitter. Στην βιβλιοθήκη που φαίνεται από τον διάσημο ιδρυτή του facebook εκτός από βιβλία υπάρχει και ένα μπουκαλάκι από μπάρμπεκιου σως.

Όλοι απορούσαν τη δουλειά έχει ένα τέτοιο αντικείμενο στη βιβλιοθήκη και όχι στο ντουλάπι της κουζίνας, ωστόσο κάποιοι κατάφεραν να διακρίνουν τη μάρκα και να βρουν την τιμή της… εταιρείας της. Σύμφωνα με το Apex Marketing η σος είναι της Sweet Baby Ray, η οποία εταιρεία αξίζει περίπου 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Meta: Δείτε μερικά από τα πιο αστεία tweets

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments