Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει από ταράτσα

Αμπελόκηποι: Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει από ταράτσα
Αμπελόκηποι: Μετά από περίπου μία ώρα διαπραγματεύσεων η γυναίκα πείστηκε να κατέβει από την ταράτσα και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στους Αμπελοκήπους όπου μία γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα η γυναίκα βρισκόταν στην ταράτσα κτιρίου στην οδό Σοφία Σλήμαν και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική, όπου κατόπιν διαπραγματεύσεων κατάφεραν να πείσουν τη γυναίκα να μην δώσει τέλος στη ζωή της. Ακολούθως οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων.

Αμπελόκηποι

1018: 24ωρη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία

Το νούμερο 1018 είναι η 24ωρη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία. Δείτε τις οδηγίες αν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας:

Να παίρνετε πάντα στα σοβαρά τα αυτοκαταστροφικά σχόλια

Όταν ένας άνθρωπος αναφέρει ότι σκέπτεται την αυτοκτονία πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουμε αυτά τα σχόλια με σοβαρότητα. Η υπόθεση ότι ο άνθρωπος αυτός επιδιώκει μόνο την προσοχή μας είναι ένα πολύ σοβαρό και ενδεχομένως καταστρεπτικό, λάθος. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών άμεσα. Λάρισα

Προσπαθήστε να μην φανείτε σοκαρισμένος

Ο άνθρωπος αυτός είναι ήδη πολύ συντετριμμένος και αν διακρίνει την ταραχή σας για ότι σας λέει θα τον επηρεάσει αρνητικά. Παραμείνετε ήρεμοι και μιλήστε μαζί του.

Μην χειριστείτε την κατάσταση μόνοι σας

Ένας αυτοκαταστροφικός άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Μην επιτρέψετε σε μη σωστά καταρτισμένους ανθρώπους να δράσουν ως οι μοναδικοί σύμβουλοι αυτού του ατόμου.

Ζητήστε βοήθεια αμέσως

Καλέστε το 1018 την 24ωρη Γραμμή Παρέμβασης για την αυτοκτονία. Ένας αυτοκαταστροφικός άνθρωπος χρήζει άμεσης βοήθειας από ειδικούς ψυχικής υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments