Nέα της αγοράς

Alliott Global Alliance: Ο όμιλος συμπλήρωσε τις 200 και πλέον εταιρείες-μέλη

Alliott Global Alliance: Ο όμιλος συμπλήρωσε τις 200 και πλέον εταιρείες-μέλη
Alliott Global Alliance: Το ορόσημο των 200 μελών κατάφερε να ξεπεράσει ο όμιλος Alliott Global Alliance

Το ορόσημο των 200 μελών κατάφερε να ξεπεράσει ο όμιλος Alliott Global Alliance στις αρχές Νοεμβρίου 2021, μετά από την ένταξη δικηγορικών εταιρειών από το Ισραήλ (Steinmetz, Haring, Gurman & Co.) και τις Ηνωμένες Πολιτείες (Rockridge Venture Law), ενώ έφτασε σε αυτό το σημείο σε μόλις τρία χρόνια, αυξάνοντας τις εταιρείες-μέλη του από τις 145 στις 200 και διευρύνοντας την παρουσία του σε 85 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τους περιορισμούς που επέβαλε η COVID-19 στα διεθνή ταξίδια και τις δια ζώσης συναντήσεις, ο όμιλος συνέχισε τη δυναμική του ανάπτυξη το 2020 και το 2021, με μια νέα στρατηγική υπό την ηγεσία μιας αναδιαρθρωμένης ομάδας του Εκτελεστικού της Γραφείου, η οποία περιλάμβανε τον ψηφιακό μετασχηματισμό βασικών υπηρεσιών και την ανανέωση του εμπορικού σήματος από Alliott" σε Alliott Global Alliance.

Ο Giles Brake, CEO της AGA, σχολίασε: "Ο AGA είναι ο πιο αναπτυσσόμενος, παγκόσμιος όμιλος Λογιστών και Δικηγόρων αυτή τη στιγμή στη διεθνή αγορά. Προσελκύουμε και κυρίως διατηρούμε στο δυναμικό μας αναπτυσσόμενες ανεξάρτητες λογιστικές και νομικές εταιρείες που μοιράζονται τις αξίες μας και εκτιμούν τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό μας Συμβούλιο και τα μέλη της ομάδας του Εκτελεστικού Γραφείου, γιατί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία μας και να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε ένα ιδιαίτερα ασταθές περιβάλλον σε διεθνές επίπεδο.

Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία μας και να πετύχουμε το όραμά μας, που δεν είναι άλλο από το να καθιερώσουμε τον AGA ως την πρώτη επιλογή για τις διεθνείς επιχειρήσεις μέσου μεγέθους και τις εταιρείες που τις εξυπηρετούν σε λογιστικό και νομικό επίπεδο".

Ο όμιλος μετρά πλέον πάνω από 6.500 υπαλλήλους σε 202 εταιρείες-μέλη σε όλο τον κόσμο, με συνολικά ετήσια έσοδα 740 εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα, από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου ο Alliott Global Alliance πραγματοποίησε το πρώτο περιφερειακό, δια ζώσης συνέδριό του, με τα ευρωπαϊκά μέλη να συναντώνται μετά από 22 μήνες στη Μάλτα. Η επόμενη συνάντηση του ομίλου θα είναι για τις εταιρείες-μέλη της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ινδίας και θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι στις 8-9 Δεκεμβρίου, ενώ για το 2022 έχει προγραμματιστεί ένα πλήρες πρόγραμμα τοπικών, περιφερειακών και διεθνών εκδηλώσεων.

Ο Γιάννης Κλεώπας, ιδρυτής της Kleopas Alliott, αντιπρόσωπος του Alliott Global Alliance στην Ελλάδα και πρώην παγκόσμιος πρόεδρος του Ομίλου ανέφερε: «Το ορόσημο των 200 εταιρειών- μελών για τον Alliott Global Alliance δείχνει την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξής του παρόλες τις αντιξοότητες που επικρατούν τα τελευταία δυο χρόνια. Στην Kleopas Alliott είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανήκουμε σε αυτή την σπουδαία παγκόσμια ομάδα επαγγελματιών που αποτελείται από Λογιστικές και Νομικές εταιρείες υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Η αποτελεσματική συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας όλα τα μέλη για την παροχή εξειδικευμένων διασυνοριακών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προσφέρουν μια μοναδική προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, που τους βοηθά να αναπτυχθούν και να διακριθούν στον κλάδο τους.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments