Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση στη Χαριλάου Τρικούπη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση στη Χαριλάου Τρικούπη
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Εάν συνεχιστεί με αυτόν τον ρυθμό η προσέλευση, θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με αυτή των προηγούμενων εσωκομματικών εκλογών του 2007

Μεγάλη προσέλευση στα εκλογικά κέντρα για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ικανοποίηση επικρατεί στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη αναφορικά με την προσέλευση των πολιτών στα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση όσον αφορά την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες που έχουν ανοίξει από τις 07:00 το πρωί και είχε προγραμματιστεί να κλείσουν στις 19:00.

Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος κ. Θεόδωρου Καπετανάκη μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι είχαν προσέλθει πάνω από 80.000 φίλοι και μέλη του κινήματος να ψηφίσουν.

Την ίδια ώρα στη μακρινή Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί λόγω της διαφοράς ώρας και αναμένεται η λειτουργία των αντίστοιχων κέντρων σε μεγάλες σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Αμερική.

Οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει προκειμένου να τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα σε όλα τα εκλογικά τμήματα, προκειμένου οι προσερχόμενοι να νιώθουν ασφάλεια, ενώ αρκετοί από αυτούς που δεν ήταν μέχρι σήμερα μέλη του κόμματος έρχονται προετοιμασμένοι, έχοντας εκτυπωμένη από πριν την σχετική αίτηση που οφείλουν να καταθέσουν, προκειμένου να πάρουν μέρος στη διαδικασία. Θυμίζουμε ότι για να ψηφίσει κάποιος δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοϊό, αλλά ούτε rapid test.

Όσον αφορά τους υποψήφιους προέδρους, λίγο πριν τις 08:30 το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος μετέβη στο εκλογικό κέντρο στο Πνευματικό Κέντρο της Μεταμόρφωσης και ψήφισε και μισή ώρα αργότερα μετέβη στο εκλογικό κέντρο της οδού Λιοσίων ο συνυποψήφιός του Παύλος Χρηστίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου. Και λίγο πριν τις 11:00 ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε στο πρώην δημαρχείο Ταύρου, Επταλόφου και Πειραιώς ενώ ο Παύλος Γερουλάνος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας. Ο δε Χάρης Καστανίδης στις 11:30 στη Θεσσαλονίκη, στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στη γωνία της 25ης Μαρτίου και Βασιλίσσης Όλγας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments