Διεθνή

Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των Queen «κόλλησε» κορωνοϊό σε «ασφαλές» περιβάλλον

Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των Queen «κόλλησε» κορωνοϊό σε «ασφαλές» περιβάλλον
Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των Queen «κόλλησε» κορωνοϊό σε «ασφαλές» περιβάλλον

Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, ανακοίνωσε δημόσια ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19, ανεβάζοντας ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα social media, μέσα από το οποίο εξηγεί πως πιστεύει ότι προσβλήθηκε, σε χώρο που θεωρείτο «ασφαλές περιβάλλον».

Ο 74χρονος κιθαρίστας των Queen περιέγραψε όλα τα συμπτώματα που παρουσίασε σε διάφορα στάδια της νόσησής του, αναφέρθηκε στην εμπειρία της απομόνωσης, ενώ ενημερώνει και για τα συμπτώματα που έχει, τα οποία περιλαμβάνουν ξηρό βήχα και κόπωση.

Παράλληλα, κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να εμβολιαστούν κατά, ώστε να περάσουν με όσο το δυνατόν πιο ήπια συμπτώματα τον ιό, σε περίπτωση που μολυνθούν. «Είναι άσχημο πράγμα», ανέφερε «και δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Νομίζαμε πώς το περιβάλλον ήταν ασφαλές και δεν φορούσαμε μάσκες

«Η σύζυγός μου Anita και εγώ ήμασταν απίστευτα προσεκτικοί και πραγματικά δεν πηγαίναμε πουθενά. Ήμασταν κατά κάποιο τρόπο πολύ απομονωμένοι τους τελευταίους 20 μήνες που διαρκεί όλη αυτή η κατάσταση.

Το περασμένο Σάββατο, αποφασίσαμε να πάμε σε ένα γεύμα γενεθλίων. Και σκεφτήκαμε: “Α, αυτή είναι η τελευταία κοινωνική εκδήλωση στην οποία θα πάμε” -όχι ότι πάμε σε πολλές ούτως ή άλλως. Θα το ρισκάρουμε Όλοι είναι τριπλά εμβολιασμένοι. Όλοι έπρεπε να είχαν κάνει το πρωί αρνητικό τεστ. Οπότε, φάνηκε να έχει στηθεί με μεγάλη ασφάλεια. Αλλά, φυσικά, ξέρεις ότι παίρνεις ένα ρίσκο… Φαινόταν ασφαλές. Έχεις το αρνητικό τεστ και έχεις εμβολιαστεί τρεις φορές. Οπότε, τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Νομίζαμε ότι βρισκόμασταν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και έτσι δεν φορούσαμε μάσκες»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments