Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την μπάντα της Πυροσβεστικής και τον «Ερωτόκριτο»

Νίκος Ανδρουλάκης: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την μπάντα της Πυροσβεστικής και τον «Ερωτόκριτο»
Νίκος Ανδρουλάκης: Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκο Ανδρουλάκη, η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Λαογραφικός Όμιλος «Ερωτόκριτος».

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκο Ανδρουλάκη, η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Λαογραφικός Όμιλος «Ερωτόκριτος».

Ο Πρόεδρος μαζί με βουλευτές, στελέχη και εργαζόμενους του κόμματος, αντάλλαξε ευχές και έδωσε αναμνηστικά στους μουσικούς και τους χορευτές.

Τι δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά, με υγεία και ευημερία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Είναι πολύ σημαντικό να γιορτάζουμε τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίας για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και τους συνανθρώπους μας».

Ανδρουλάκης: Σε όλη την Ευρώπη λαμβάνουν μέτρα και η κυβέρνηση περιορίζεται σε ευχές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε κριτική σχετικά με τα νέα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως σε όλη την Ευρώπη λαμβάνουν μέτρα κατά του κορωνοϊού, αλλά εδώ η Κυβέρνηση περιορίζεται σε ευχές.

Ο πρόεδρος ανέφερε πως “Μέτρα τώρα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Σε όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα εν όψει των εορτών. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας περιορίζεται σε ευχές. Η δειλία μπροστά στο πολιτικό κόστος την εμποδίζει να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις. Η επιλογή αυτή θα οδηγήσει στη συνέχεια σε ακόμη πιο επώδυνες καταστάσεις την κοινωνία μας.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments