Διεθνή

Κορωνοϊός: Μπήκε καραντίνα στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Κορωνοϊός: Μπήκε καραντίνα στην τουαλέτα του αεροπλάνου
Κορωνοϊός: Μία δασκάλα από το Μίσιγκαν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό εν ώρα πτήσης και μπήκε σε καραντίνα στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι ένα περιστατικό που συνέβη σε αεροπλάνο με επιβάτη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Όλα άρχισαν όταν μία δασκάλα από το Μίσιγκαν βρέθηκε θετική εν μέσω πτήσης προς την Ισλανδία λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Μετά από αυτό κατέληξε να απομονωθεί οικειοθελώς στην στενόχωρη τουαλέτα του αεροπλάνου για τις τελευταίες πέντε ώρες του ταξιδιού προς το Ρέικιαβικ. «Ήταν μια τρελή εμπειρία», δήλωσε η Marisa Fotieo στο NBC. Η Fotieo κατέγραψε τη σκηνή του ταξιδιού της στο μικροσκοπικό μπάνιο του αεροπλάνου σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει προβληθεί περισσότερες από 3 εκατομμύρια φορές.

Το περιστατικό

Η Fotieo δήλωσε ότι ο λαιμός της άρχισε να πονάει περίπου στα μισά της πτήσης της Icelandair στις 20 Δεκεμβρίου από το Σικάγο. Είχε φέρει μαζί της μερικά self tests σε περίπτωση που τα χρειαζόταν ενώ ταξίδευε. «Απλώς πήρα το self test μου και το έφερα στο μπάνιο και μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, όπως μου φάνηκε, υπήρχαν δύο γραμμές (που υποδήλωναν θετικό τεστ)», δήλωσε η Fotieo.

Ακόμη, η Fotieo επέλεξε να μείνει απομονωμένη στην τουαλέτα του αεροπλάνου για το υπόλοιπο της πτήσης, η οποία υπολογίζεται ότι διήρκεσε πέντε ώρες. «Υπάρχουν 150 άτομα στην πτήση και ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν να τους κολλήσω», είπε.

Η Fotieo δήλωσε ότι κατάφερε να τα καταφέρει να μείνει κλεισμένη στην τουαλέτα χάρη στη φροντίδα της αεροσυνοδού. «Φρόντισε να έχω ό,τι χρειαζόμουν για τις επόμενες πέντε ώρες, από φαγητό μέχρι ποτά, και με έλεγχε συνεχώς διαβεβαιώνοντάς με ότι θα ήμουν καλά», ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments