Διεθνή

Ουάσιγκτον: Η κακοκαιρία φέρνει χιόνι και καθηλώνει το ελικόπτερο του Μπάιντεν

Ουάσιγκτον: Η κακοκαιρία φέρνει χιόνι και καθηλώνει το ελικόπτερο του Μπάιντεν
Ουάσιγκτον: Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ριπές ανέμου έως και 35 μίλια/ώρα, καθώς πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω κινδύνου.

Κακοκαιρία με σφοδρό χιόνι έπληξε την Ουάσιγκτον τη Δευτέρα, κλείνοντας κυβερνητικά γραφεία και σχολεία και καθηλώνοντας το ελικόπτερο του προέδρου. Έως και 10 ίντσες χιόνι είχε προβλεφθεί για την Περιφέρεια της Κολούμπια, τη βόρεια Βιρτζίνια και το κέντρο του Μέριλαντ μέχρι το απόγευμα. Ουάσιγκτον

Ουάσιγκτον: Περισσότερες από τις μισές πτήσεις καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν στο εθνικό αεροδρόμιο Ronald Reagan

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για χειμερινή καταιγίδα για την περιοχή μέχρι τις 16:00 ET. Αναμένονταν ριπές ανέμων έως και 35 μίλια την ώρα και το ταξίδι αναμενόταν να είναι πολύ δύσκολο λόγω των επικίνδυνων συνθηκών, ανέφερε η μετεωρολογική υπηρεσία.

«Η χρονική στιγμή δεν είναι καλή», είπε ο μετεωρολόγος του NWS, Ντέιβιντ Ροθ. «Για την περιοχή του DC, είναι πρωινή ώρα αιχμής. Τουλάχιστον για μέρη στα βορειοανατολικά, θα είναι πιο κοντά στο μεσημέρι».

Περισσότερες από τις μισές πτήσεις καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν στο εθνικό αεροδρόμιο Ronald Reagan, στο διεθνές αεροδρόμιο Baltimore/Washington Thurgood Marshall και στο διεθνές αεροδρόμιο Washington Dulles, σύμφωνα με το FlightAware.com. Το ένα τέταρτο των πτήσεων στα τρία μεγάλα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν επίσης.

Το χιόνι παρέσυρε το ελικόπτερο του Τζο Μπάιντεν

Το χιόνι παρέσυρε το ελικόπτερο του Τζο Μπάιντεν και έτσι οδήγησε στον Λευκό Οίκο από την αεροπορική βάση Andrews στα προάστια του Μέριλαντ μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο Ντέλαγουερ. Με το χιόνι να σκεπάζει τους δρόμους, η ενημέρωση Τύπου του Λευκού Οίκου ακυρώθηκε, αν και οι άλλες δημόσιες εκδηλώσεις του Μπάιντεν ήταν ακόμη σε εξέλιξη. Ουάσιγκτον

Το Κέντρο Πρόβλεψης Καιρού ανέφερε ότι σε ορισμένες περιοχές θα μπορούσε να πέσουν 2 ίντσες χιονιού την ώρα, ενώ ήταν πιθανό να πέσουν χιονοπτώσεις. Περισσότεροι από 500.000 έμειναν χωρίς ρεύμα καθώς η προειδοποίηση για χειμερινή καταιγίδα επεκτάθηκε από τη βόρεια Αλαμπάμα και το νότιο Τενεσί μέσω της Τζόρτζια, του Κεντάκι, της Βόρειας Καρολίνας και της Δυτικής Βιρτζίνια, της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ.

Χιόνι άρχισε να πέφτει το βράδυ της Κυριακής σε περιοχές της Αλαμπάμα, του Κεντάκι και του Τενεσί. Έως και 6 ίντσες συσσωρεύτηκαν στη βόρεια Αλαμπάμα, όπου οι αρχές ανέφεραν αποκλεισμένους πολλούς δρόμους λόγω παγωμένων σημείων και ναυαγίων, και επιχειρήσεις, σχολεία και κυβερνητικά γραφεία καθυστέρησαν να ανοίξουν μέχρι τα μέσα του πρωινού για να δοθεί χρόνος για να ανέβουν οι θερμοκρασίες πάνω από το μηδέν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments