Διεθνή

Τζορτζ Φλόιντ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του

Τζορτζ Φλόιντ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του
Η οικογένεια της μικρής συμμετείχε συχνά σε πορείες και συγκεντρώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ

Η τετράχρονη ανιψιά του αδικοχαμένου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, πυροβολήθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ κοιμόταν.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, η Αριάνα πυροβολήθηκε στο σώμα. Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές του Χιούστον, είναι σε σταθερή κατάσταση, έπειτα από επείγουσα χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη. Οι σφαίρες, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της και έσπασαν τρία πλευρά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Χιούστον, εκτός από το 4χρονο παιδάκι, βρίσκονταν άλλα πέντε άτομα.

Οι αστυνομικές αρχές του Χιούστον, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν η επίθεση έγινε από έναν δράστη ή περισσότερους, αλλά ούτε και τα κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

Η οικογένεια της μικρής, σύμφωνα με το ABC 13 Houston, συμμετείχε συχνά σε πορείες και συγκεντρώσεις, ζητώντας δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ. Σε αυτές συμμετείχε και το 4χρονο κοριτσάκι. Ο πατέρας της μικρής δήλωσε ότι πιστεύει πως το σπίτι του στοχοποιήθηκε.

Την Τρίτη εξάλλου, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα για το χρόνο απόκρισης του αστυνομικού τμήματος. Ο πατέρας της 4χρονης καταγγέλλει ότι η αστυνομία έφτασε στις 7 το πρωί, περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά το τραγικό περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments