Διεθνή

BMW: Παρουσιάζει μοντέλο που αλλάζει χρώμα

BMW: Παρουσιάζει μοντέλο που αλλάζει χρώμα
BMW: Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα επιδείξει «μια τεχνολογία που αλλάζει το εξωτερικό χρώμα ενός οχήματος με το πάτημα ενός κουμπιού».

Η BMW παρουσίασε ένα πλήρως ηλεκτρικό iX που παρουσίασε μια καινοτομία που αλλάζει χρώμα στην CES 2022 την Τετάρτη (5 Ιανουαρίου). Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είπε το 2021 ότι θα αποκαλύψει «μια τεχνολογία που αλλάζει το εξωτερικό χρώμα ενός οχήματος με το πάτημα ενός κουμπιού», αναφέρει η Carscoops. BMW

Η BMW δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμία άλλη λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο ή τη νέα τεχνολογία. Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν διευκρίνισε επίσης εάν η επιλογή της βαφής που αλλάζει χρώμα θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες ή εάν το αυτοκίνητο είναι αποκλειστικά στην έκθεση CES 2022.

Ένα βίντεο ανέβηκε από τον χρήστη του Twitter “Out of Spec Studios” που δείχνει την τεχνολογία σε δράση

Το κλιπ ξεκινά καθώς το iX εμφανίζεται σε μια απλή απόχρωση του σκούρου γκρι αλλά ξαφνικά μεταβαίνει σε λευκό, αφού ένας άνδρας που στέκεται δίπλα στο SUV ενεργοποίησε το σύστημα.

BMW: Το χρώμα είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία

Ο χρήστης του Twitter που ανέβασε το βίντεο έγραψε μια λεζάντα λέγοντας ότι το χρώμα είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία και ότι η BMW έχει φέρει μαζί ένα εφεδρικό όχημα εάν το χαρακτηριστικό iX ζεσταθεί πολύ ή πολύ κρύο. BMW

Η CES είναι μια ετήσια έκθεση που διοργανώνεται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών. που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας στο Winchester της Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εκδήλωση φιλοξενεί συνήθως παρουσιάσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών στον κλάδο των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments