Οικονομία

Εμβόλια πρόστιμο: Έρχονται αποκαλυπτήρια για τα 100 ευρώ από τον Πιτσιλή

Εμβόλια πρόστιμο: Έρχονται αποκαλυπτήρια για τα 100 ευρώ από τον Πιτσιλή
Εμβόλια πρόστιμο: Το απόγευμα της Δευτέρας ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής πρόκειται να αναφερθεί στο πρόστιμο των εμβολίων που αφορά τα 100 ευρώ σε πολίτες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής πρόκειται να αναφερθεί στο πρόστιμο των εμβολίων που αφορά τα 100 ευρώ σε πολίτες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο κ. Πιτσιλής θα συμμετάσχει το απόγευμα στην τακτική ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών έναντι της COVID-19, στο υπουργείο Υγείας και θα δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο βεβαίωσης του διοικητικού προστίμου στους μη εμβολιασμένους πολίτες άνω των 60 ετών.

Την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, θα κάνει η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Εμβόλια πρόστιμο: Μέσω της ΑΑΔΕ τα πρόστιμα

Σημειώνεται ότι το πρόστιμο ύψους 100 ανά μήνα θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών, για όσο διάστημα παραμένουν μη εμβολιασμένοι. Η διαδικασία τελικών διασταυρώσεων, ώστε να συνταχθεί ο οριστικός κατάλογος, ξεκινάει σήμερα (17/01/2022) και μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν οι βεβαιώσεις προστίμων (50 ευρώ για τον Ιανουάριο – μισός μήνας – και 100 ευρώ από τον Φεβρουάριο).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments