Τεχνολογία

10 ηρεμιστικές δημιουργικές εφαρμογές για ανήσυχα μυαλά για να καταπολεμήσουν το άγχος

10 ηρεμιστικές δημιουργικές εφαρμογές για ανήσυχα μυαλά για να καταπολεμήσουν το άγχος
Όλοι οι άνθρωποι υποφέρουν από άγχος, αλλά ευτυχώς υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης του.

Όλοι οι άνθρωποι υποφέρουν από άγχος, αλλά ευτυχώς υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης του. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη βοήθεια για να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να ρίξετε τους δημιουργικούς σας χυμούς. Η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει μια ποικιλία καινοτόμων εφαρμογών για τηλέφωνα, επιτραπέζιους υπολογιστές και tablet για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν με τα πάντα, από τον ύπνο μέχρι να εξάψουν τη φαντασία σας.

Συγκεντρώσαμε 10 από τις κορυφαίες επιλογές μας για ηρεμιστικές ή/και δημιουργικές εφαρμογές που είναι τόσο χρήσιμες όσο και καλοσχεδιασμένες. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για την χαλαρωτική μας επιλογή.

Το Happy Color είναι μια δωρεάν εφαρμογή που φέρνει όλη τη διασκέδαση της παιδικής κλασικής ζωγραφικής με αριθμούς στην ψηφιακή εποχή. Με σχέδια που θα αρέσουν τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά, επιλέξτε από μια τεράστια βιβλιοθήκη αξιολάτρευτων εικονογραφήσεων. Απλώς αγγίξτε τους αριθμούς που αντιστοιχούν στο χρώμα της «βαφής» σας και δείτε το αριστούργημα σας να ενώνεται.

Οι εφαρμογές:

Με 4,9 στα πέντε αστέρια πάνω από 14.000 βαθμολογίες, το Breathwrk: Breathing Exercises διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη μοτίβων καθοδηγούμενης αναπνοής. Θέλεις να κοιμηθείς; Χαλαρώστε τους μύες σας; Επικεντρωθείτε σε μια εργασία; Αυτή η εφαρμογή έχει την απάντηση. Δοκιμάστε ορισμένες ασκήσεις δωρεάν και εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή ηρεμίας Calm είναι δημοφιλής για κάποιο λόγο. Με ιστορίες πριν τον ύπνο και καθοδηγούμενο διαλογισμό, η εφαρμογή είναι ιδανική για όποιον αναζητά μια εισαγωγή στην ενσυνειδητότητα για το άγχος. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής προσφέρει χαλαρωτικούς ήχους και μια σύντομη εισαγωγή στον διαλογισμό, ενώ με 69,99 $ το χρόνο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καθημερινό νέο περιεχόμενο.

Σας λείπουν οι ώρες σε ένα καφέ; Μελέτες έχουν δείξει ότι οι θόρυβοι του περιβάλλοντος των καφενείων μπορούν πραγματικά να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Με βάση μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, ο ελαφρύς θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να είναι χρήσιμος για την εστίαση και τη γνώση. Το Coffitivity μιμείται αυτό το χρήσιμο μουρμουρητό με μια επιλογή εγγραφών που φιλοξενούνται στον ιστότοπό του και στην εφαρμογή ανοιχτού κώδικα για υπολογιστές.

Ονειρεύεστε να αποκοιμηθείτε κάτω από τον ήχο της βροχής που χτυπάει απαλά τους φεγγίτες; Αν ναι, το Rain Rain Sleep Sounds είναι η εφαρμογή για εσάς. Χαλαρώστε το μυαλό και το σώμα σας με δωρεάν soundtrack όπως «φωτιά που τσακίζει», «γουργούρισμα της γάτας» και «Γλάροι του λιμανιού». Για 3,99 $ το μήνα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ήχους υψηλής ποιότητας όπως “περπάτημα στο χιόνι” και “βάρκα στη λίμνη”.

Η έμπνευση είναι προ των πυλών με το Brainsparker. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σας παρουσιάζει κάρτες ουράνιου τόξου για να ανακατέψετε και να αναποδογυρίσετε. Κάθε κάρτα περιέχει ένα εμπνευσμένο συναίσθημα ή απόσπασμα που προορίζεται να εξουδετερώσει τη λήθη και να πυροδοτήσει τη δημιουργικότητα. Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε και να στείλετε αυτά τα στοιχεία της σοφίας. Όλοι οι άνθρωποι υποφέρουν από άγχος, αλλά ευτυχώς υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης του. Μερικές φορές,

Έχετε συνδρομή Apple Arcade; Εάν ναι, πρέπει να δοκιμάσετε την απόχρωση. Αν και τεχνικά είναι ένα παιχνίδι, είναι ίσως το πιο χαλαρωτικό παιχνίδι που μπορείτε να σκεφτείτε. Δεν υπάρχουν χρονικά όρια στα παζλ, απλώς προσπαθήστε να αναμίξετε το σωστό χρώμα από την παλέτα ακουαρέλας σας ενώ σας περιβάλλουν χαλαροί φυσικοί ήχοι.

Τα παιδιά αγχώνονται επίσης. Εάν το παιδί σας δυσκολεύεται να κοιμηθεί, η Moshi μπορεί να είναι η απάντηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής με ιστορίες φιλικές προς τα παιδιά, διαλογισμούς και χαλαρωτικά τελετουργικά. Δοκιμάστε το για επτά ημέρες δωρεάν. Εάν αυτή η εφαρμογή βοηθά τα μικρά σας, η συνδρομή είναι 12,99 $ το μήνα ή 59,99 $ ετησίως.

Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; Ο Slumber είναι εδώ για να βοηθήσει! Η εφαρμογή έχει αμέτρητες λαμπερές κριτικές ανάμεσα στις 14.000 αξιολογήσεις της (με εντυπωσιακό μέσο όρο 4,7). Επιλέξτε από έναν διαλογισμό ύπνου, χαλαρωτικούς ήχους, μια χαλαρωτική ιστορία ή μια παιδική ιστορία για τα μικρά παιδιά. Οι ιστορίες είναι διακριτικά προσανατολισμένες για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Δοκιμάστε μια εβδομάδα δωρεάν για να δείτε μόνοι σας. Μετά από μια εβδομάδα, η εφαρμογή κοστίζει μόνο 3,33 $ το μήνα, που χρεώνεται ετησίως.

Μια καθημερινή εφαρμογή αυτοφροντίδας για όλους, η Shine ιδρύθηκε από δύο έγχρωμες γυναίκες και ταρακουνά τον κλάδο της «ευεξίας». Μια επιλογή Apple Best of 2020, διαθέτει περιεχόμενο διαλογισμού και ενσυνειδητότητας που καθοδηγείται από και περιλαμβάνει ακροατές BIPOC. Το Shine είναι μια «εργαλειοθήκη αυτοφροντίδας χωρίς αποκλεισμούς» σύμφωνα με την αποστολή της. Δωρεάν, θα έχετε πρόσβαση σε έναν καθημερινό διαλογισμό και θα μπορείτε να καταγράψετε την ευγνωμοσύνη σας. Για μια ετήσια premium συνδρομή 64,99 $, θα ανακαλύψετε εκατοντάδες διαλογισμούς και ακόμη και επιλογές προσαρμοσμένες ειδικά για εσάς.

Πηγή: My modern met

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments