Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Καταθέτω αγωγή θα λύσουμε τις διαφορές θεσμικά και όχι με τσίγκινα σωβρακάκια

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Καταθέτω αγωγή θα λύσουμε τις διαφορές θεσμικά και όχι με τσίγκινα σωβρακάκια
Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Στα ύψη ανέβηκε και σήμερα το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη.Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Ραγκούσης εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου της Βουλής αλλά και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που διεκόπη χθες.

Στα ύψη ανέβηκε και σήμερα το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη. Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Ραγκούσης εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου της Βουλής αλλά και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που διεκόπη χθες. Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση σταμάτησε μετά το επεισόδιο του Παύλου Πολάκη με τον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Θα λύσουμε τις διαφορές μας θεσμικά

Αμέσως μετά, ανέβηκε στο βήμα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης που απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.«Δεν βρήκαν ούτε αποχρώσες ενδείξεις για να κατηγορηθώ για τη Novartis» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Τι θέλουν πια; Ας κάνουν ειδικό δικαστήριο με πρόεδρο Πολάκη και εισαγγελέα Βαξεβάνη!».

«Η μόνη συζήτηση με τον Πολάκη θα είναι στο δικαστήριο για την αγωγή που του καταθέτω. Θα έρθει στο δικαστήριο να εξηγήσει γιατί ο εισαγγελέας αρχειοθετησε την υπόθεσή μας» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης προαναγγέλοντας προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για όσα ισχυρίζεται ο Παύλος Πολάκης.

«Πάντα η άποψή μου ήταν για την Βουλή ότι είναι χώρος δημόσιου διαλόγου και συγκρούσεων ή συνθέσεων. Επίσης, εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από όσα λέει ο Πολάκης. Όμως θέλω να απευθυνθώ στους συναδέλφους» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε: «Η πράξη αρχειοθέτησης περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και ποτέ η Δικαιοσύνη δεν την δίνει σε κανένα εκτός από τον ενδιαφερόμενο. Αν ένας δικαστής έδινε αυτή την πράξη χωρίς δική μου συναίνεση θα ήταν παράνομη πράξη».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πώς λύνουμε τις διαφορές μας σε ένα κράτος δικαίου; Με τσίγκινα σωβρακάκια;»

«Εγώ όμως καταθέτω όλη την πράξη αρχειοθέτησης στη Βουλή. Η πράξη αρχειοθετήσεως είναι ύμνος για την θητεία μου. Εξετάζει όλες τις τιμές των φαρμάκων με ένα προς ένα τους νόμους και τις υπουργικές μου αποφάσεις και καταλήγει ότι δεν ευνόησα τη Novartis» συνέχισε ο υπουργός Ανάπτυξης και απευθύνθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ: «Είπατε κ. Ραγκούση ότι σας ενδιαφέρει το κράτος δικαίου. Σε ένα κράτος δικαίου πώς λύνουμε την διαφορά μας; Με τσίγκινα σωβρακάκια ή με τον θεσμικό τρόπο;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments